Apró trükkök, amikkel felkeltheted a kiszemelt pasi figyelmét

Nagyon tetszik a srác, és máris bonyolult forgatókönyveket gyártasz, hogy mindenképpen jól sikerüljön a randitok? Pedig képzeld, az is elég, ha beugrasz reggel a kedvenc kávézódba!

Ha ismerkedésről van szó, hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat: pedig az esélyeink nagy valószínűséggel nem azon a pár kilón múlnak, amit még le akarunk adni, és azon sem, hogy mindig hibátlannak tűnjünk a másik szemében. A sikeres randi sokkal inkább a részletekben rejlik – például az alábbi 10 apróságban:

A bajba jutott hercegnő

Kérj a sráctól egy apró szívességet! Nem kell nagy dologra gondolni, elég az is, ha például átolvastatsz vele egy fontos emailt, amit a főnöködnek küldenél. Ha már csak egy kicsit is segíthet neked, akkor öntudatlanul az elfogadás és pozitivitás érzését társítja majd hozzád.

A nevetés ereje

Persze nem kell megjátszani, hogy jónak tartod a poénjait, ha nem azok – de amennyiben őszintén tudsz vele együtt nevetni a viccein, azzal erősíted a vonzalmat kettőtök között.

Tökéletlenül tökéletes

Túl jól sikerült az egyik csajos buli legutóbb, és másnap alig tudtad összeszedni magad? Nos, ezt a bakit nem (feltétlenül) kell megosztanod a kiszemelteddel. Azonban ha nem félsz mesélni neki a furcsa szokásaidról, vagy egy-egy hibádról, akkor biztonságban érzi majd magát a társaságodban, és nyitottabb lesz a saját hiányosságaival kapcsolatban is – ez pedig erősíti az érzelmi intimitást.

Horrorisztikus love story

Utálod a horrorfilmeket, és el sem tudnál képzelni ennél rosszabb programot a randitokra? Pedig érdemes lenne egy ijesztő filmre szavaznod, ugyanis ez a félelmet fokozó helyzet a segítségedre lehet! Képzeld, a szakértők szerint ilyenkor a pasik az adrenalin löketet és a megnövekedett pulzus-számot nem a sztorival, hanem veled azonosítják!

Még egy ok a kávéfüggőségre

Egy lépést sem teszel reggelente a termoszbögréd nélkül? Jó hírünk van, ugyanis a kutatások azt bizonyítják, hogy az emberek sokkal melengetőbb érzést társítanak azokhoz, akik forró itallal a kezükben mászkálnak.

A kaméleon-effektus

A dolog egyszerűbb, mint hinnéd: szimplán csak utánozd le a mozdulatait. Mosolyogj, ha ő is, érintsd meg te is az arcod, amikor a srác ezt teszi. A kaméleon-effektus kapcsolatot teremt kettőtök között.

Színes-match

Figyeld meg, melyik színek a leggyakoribbak a ruhatárában, és viseld ezeket a társaságában: a kiszemelted biztosan megjegyzi majd, hogy az általa is kedvelt árnyalatokat hordod.

Döbbenetes hasonlóságok

Kutatások bizonyítják, hogy azokhoz az emberekhez vonzódunk legjobban, akik hasonlítanak hozzánk – és ez az érdeklődés még erősebb, ha szokatlan, vagy ritka dolgokban találunk egyezést. A szüleitek ugyanabba a gimnáziumba jártak? Tökéletes!

Érintés-játszma

Ha néha finoman hozzáérsz az fokozza az érzéseiteket egymás iránt: úgyhogy bátran szedd le a (képzeletbeli) szöszöket az ingéről, vagy érj hozzá a karjához, amikor elköszöntök.

Az idő a te oldaladon áll!

A minőségi együtt töltött időnél nincs hasznosabb módszer: másképpen hogyan ismerhetnétek meg egymást alaposan? Ha elég gyakran találkozol valakivel, azzal máris nő az esélye annak, hogy beléd szeret.

Nyitókép: gradyreese/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: