10 furcsa női dolog, amit a férfiak vonzónak találnak

Fehér bokazokni? Na, ne!

Nagyobb összeget tennénk rá, hogy fogalmad sincs arról, mennyire vonzónak találnak a férfiak néhány teljesen abszurd, hétköznapi női dolgot. Ha kíváncsi vagy, mik ezek, görgess tovább: egy izgalmas fórumbeszélgetés meglepő válaszaiból mazsoláztunk.

Szeretnél egy kicsit jobban belelátni a férfiak fejébe? Úgy tűnik, erre abszolút nyitottak! Az AskReddit fórumon az erősebbik nem képviselőit megkérdezték arról, mi a legfurcsább dolog, ami vonzalmat vált ki belőlük egy nő iránt? A válaszadók nem rejtették véka alá a véleményüket:

1. Ha egy nő emlékeztetőt firkant tollal a csuklójára

Tegye fel a kezét, aki puskázott a tenyeréről középiskolában! Akkor még nem is sejtettük, hogy ilyen jelentősége is lehet pár nehezen olvasható évszámnak. Indokokat keresni viszont feleslegesnek tűnik: „Akkor sem tudnám megmagyarázni, ha az életem múlna rajta” – fűzte hozzá a komment írója.

2. Ha egy nő nem figyel rájuk

A látszattal ellentétben most nem a „mindig az kell, aki elérhetetlen” séma köszön vissza. Sőt, pont ellenkezőleg! Egy szívmelengető vallomásról van szó: „Hát, ez furcsán hangzik, de nem tudok betelni a barátnőm látványával, miközben épp elfoglalt és nem figyel rám. Nehéz megindokolni, de az, ha valamiben igazán elmerül, igazán vonzó.”

3. Ha egy nő fehér bokazoknit visel

Több férfi is egymásra talált ennek kapcsán, ugyan volt, aki a térdzoknit preferálta. „Nincs lábfétisem, csak mondom” – szögezte le az egyikük. Tegyük fel, hogy elhisszük!

4. Ha egy nő ásít vagy nyújtózkodik

Az egyik hozzászóló szerint ez aranyos és vonzó egyben. Ugyan az ásítással kapcsolatban bizonytalanok maradtunk, azt meg kell hagyni, hogy a nyújtózkodás valóban lehet kissé erotikus.

5. Ahogyan egy nő kimondja a nevüket

A partner által kiejtett név varázsa nem csak a férfiakat mozgatja meg, nem igaz? 😉

6. Ha egy nő okosabb náluk

Ez sok férfit megfélemlít, de tényleg akadnak olyanok, akiket izgat, ha egy nő lenyűgözi őket a tudásával. Ha viszont nagy a különbség a két fél között, idővel zavaróvá válhat a férfi számára a partnere intellektusa, ezt a kommentelők is megerősítették.

7. Ha egy nő magasabb náluk

Ahogy a közhelyes mondás is tartja, az ellentétek vonzzák egymást. Nem egy alacsony férfit láttunk már nyurga nővel, ahogy az ellentettje sem ritka.

8. Ha egy nőnek striás a combja

Na, tessék, a hibákat vadásszuk magunkon, eközben pedig újra és újra beigazolódik, hogy csak számunkra jelentenek problémát az apró tökéletlenségeink. „Combon vagy mellen, de máshol is jól mutathat. A teltebb lányok vonzanak igazán, de a vékony csajokon is tetszik a stria. Nem tudom, miért, de úgy érzem, hogy kihangsúlyozza a szexi, nőies vonásaikat.”

9. Ha egy nő baseball sapkát visel

Főleg, ha kilóg a copfjuk a sapkájukból, legalábbis nagy egyetértést mutattak a férfiak ennek kapcsán. „Barna hajú lány, sapkából kilógó lófarok és hatalmas barna szemek … Ahhhh!” Biztos, hogy semmi köze ennek az erotikához…?!

10. Ha egy nő vonzódik hozzájuk és kedveli őket

Micsoda válasz! Megnyugodtunk, hogy ezzel is labdába lehet rúgni az uraknál! 🙂

Nyitókép: Julia Pleskachevskaia/Shutterstock
(redonline.co.uk)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: