10 híresség, aki büszkén vállalja, hogy szingli

Bebizonyították, hogy nincs szükségük kapcsolatra a boldogsághoz, mert ők írják a saját tündérmeséjüket!

Jennifer Aniston

Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

A színésznő kétszer is volt férjnél: először Brad Pittnek, aztán Justin Therouxnak mondta ki az igent. Bár folyamatosan arról faggatják, randizik-e valakivel, és próbálják beállítani egy összetört szívű nőnek, akit Brad Pitt egy életre tönkretett – Jen köszöni szépen, élvezi az egyedüllétet is! „Teljesek lehetünk egy társsal és nélküle is, gyerekkel és gyerek nélkül is. Nincs szükségünk a házasságra vagy az anyaságra azért, hogy egésznek érezhessük magunkat. Mi határozhatjuk meg magunknak a saját boldogan éltünk míg meg nem haltunkat” – mondta.

Emilia Clarke

Lia Toby/Getty Images

A Trónok harca sztárja az általa megformált Daeneryshez hasonlóan kitartóan küzd a céljaiért: ahelyett, hogy a tökéletes pasit keresné, most inkább a munkára, és magára fókuszál: „Mindig kérdezgetik, kivel randizok éppen, és az igazság az… várd ki a végét… hogy senkivel. És ez jól van így. Sok dologra rá kell jönnöm most. Nőként a természetünkben van, hogy gondoskodjunk másokról. Néha annyira, hogy magunkról is elfeledkezünk.”

Emma Watson

Dia Dipasupil/Getty Images

Emma mindig hét lakat alatt őrizte a szerelmi életét, de a legfrissebb hírek szerint jelenleg szingli – azaz ahogyan ő mondja, önmaga partnere. „Sosem hittem ebben a boldog szingli dumában. Azt gondoltam, ez egy nagy kamu. Sokáig tartott, de most már értem. Én úgy nevezem, hogy kapcsolat önmagukkal.”

Diane Keaton

Tommaso Boddi/Getty Images

Az Oscar-díjas színésznő az évek során randizott többek között Woody Allennel, Warren Beatty-vel, vagy Al Pacinóval is, de férjhez soha nem ment, viszont büszke anyukája két örökbefogadott gyermekének: „Attól, hogy nem házasodtam meg, az életem semmivel sem lett értéktelenebb.”

Rihanna

Jeff Spicer/BFC/Getty Images

RiRi nem szívesen beszél a magánéletéről, ami nem is csoda azok után, miken ment keresztül: egyik exe, Chris Brown súlyosan bántalmazta őt. Bár randizgatott azóta, most egyértelműen a karrierjére fókuszál: „A pasiknak figyelemre van szükségük. Törődést akarnak. Én ezt a törődést jelenleg a családomnak és a munkámnak szentelem – nem pedig egy férfinak.” Sőt, az énekesnő egyébként attól sem zárkózik el, hogy egyedül vállaljon gyereket…

Susan Sarandon

Dia Dipasupil/Getty Images

Diane Keatonhöz hasonlóan Susan is egyedülálló anyuka: 3 gyermeke van, hivatalosan már 2015 óta nem erősítette meg, hogy kapcsolatban élne. „A szingli élet sokféle volt már számomra. Traumatikus és izgalmas. Egy dolog viszont nagyon világos, méghozzá az, hogy az életedre, a kapcsolataidra, és mindenre úgy kell gondolnod, mint egy élő organizmusra. Folyamatosan változik, fejlődik.”

Elisabeth Moss

Amy Sussman/Getty Images

A szolgálólány meséjének főszereplője 2009 és 2011 között Fred Armisen felesége volt, válása óta szingli. Azonban úgy tűnik, hogy a szabadság és a szingliség inspirálja őt: „Vicces úgy kimozdulni este, hogy nem tudod mi fog történni. A függője és a megszállottja vagyok a szabadságomnak ebben az értelemben. Nagyon jól szórakozom!”

Charlize Theron

Gregg DeGuire/Getty Images

Charlize fejét eddig még nem kötötték be, azonban ő sem várt arra, hogy egy férfi teljessé tegye az életét: örökbefogadott két gyermeket is szingli anyaként. „Biztos vagyok benne, hogy sok embernek nem tetszenének az életem bizonyos részei. Személyes dolgokra gondolok, mint például, hogy szingli vagyok ebben a korban. Ez nem feltétlenül olyasmi, amit a nők akarnának. De én azt mondom, az élet szép, ha ez az, amit akarsz.”

Jane Fonda

Rachel Luna/Getty Images

Jane még 2001-ben vált el harmadik férjétől, Ted Turnertől, és többször nem próbálkozott a házassággal – a legjobb dolog, amit ezeknek a kapcsolatoknak köszönhet, három gyermeke. A színésznő egyáltalán nem bánja, hogy szingli, sőt nagyon boldoggá teszi őt, ráadásul ő Hollywood egyik leginspirálóbb aktivistája. „A helyzet az, hogy sok időt töltök egyedül és bírom ezt…. Rengeteget olvasok, meditálok. Szeretem az egyedüllétet. Ez nem ugyanaz, mint a magány.”

Cher

Eric McCandless/Getty Images

A pop királynője még 1979-ben vált el második férjétől, és azóta sem mondta ki az igent senkinek újra – a házasságaiból 2 gyermeke született. Cher azóta a karrierjére fókuszált a szerelem helyett, és még 70 éves kora után is turnéra indult. Ha valaki, akkor ő igazi példakép a szingli nőknek: „A férfiak nélkülözhetőek… Imádom őket! Ők a legjobbak. De nincs rájuk szükséged, ahhoz hogy éld az életed” – nyilatkozta.

Forrás: BrightSide

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Legnépszerűbb cikkek: