9 hollywoodi álompár, akik a csillagjegyük szerint egyáltalán nem passzolnak egymáshoz

A párod egy harcias Oroszlán, te egy szelíd Vízöntő vagy, mégis jól kijöttök egymással? Látod, olykor a csillagok is tévedhetnek!

Az asztrológia sem tudhat mindent. Előfordulhat, hogy a tűzjegyű és a vízjegyű csillagjegyek hosszútávon nem taszítják egymást, hanem képesek harmonikus kapcsolatban élni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a sztárpárok, akik bár a csillagjegyük alapján nem passzolnak egymáshoz, mégis boldogok. Természetesen nem látunk be a zárt ajtók mögé, de a testbeszéd és a nyilvános megjelenések sokat elárulhatnak a kedvenceink kapcsolatáról. A következő 9 álompár esetében sincs ez másként!

Sarah Hyland és Wells Adams

Fotó: Gabriel Olsen/Getty Images Entertainment/Getty Images

Míg Sarah Hyland színésznő Nyilas, addig Wells Adams színész Bika. A Bika a stabilitást és a családot részesíti előnyben, a Nyilast pedig az utazás és az új helyek felfedezése hajtja. A problémák ott kezdődnek, amikor a Bikát elkezdi idegesíteni a Nyilas kiszámíthatatlansága, ami számtalan nézeteltérést eredményezhet. Szerencsére a két színész olyannyira összhangban van, hogy 2019 júliusában el is jegyezték egymást.

Zoë Kravitz és Karlk Glusman

Fotó:Kevin Tachman / Contributor/Getty Images Entertainment/GettyImages

A Nyilas Zoë Kravitz és a Bak Karlk Glusman 2019 nyarán házasodtak össze, ezzel rácáfoltak a Nyilas és Bak összeférhetetlenségére. Elméletben a két csillagjegynek a legnagyobb problémája a bizalom és az intimitás kialakítása. Arról nem is beszélve, hogy a Nyilasról úgy tartják, hogy oda megy, ahova a szél fújja. Nagyon úgy tűnik, Zoë Kravitzet a szél egyenesen a férje karjaiba repítette, és ott is tartja.

Chrissy Teigen és John Legend

Fotó: Presley Ann/Stringer/Getty Images Entertainment/GettyImages

Az énekes, John Legend és modell felesége, Chrissy Teigen szintén a Bak-Nyilas párra mutatnak jó példát. Aki aktívan követi Chrissy munkásságát, annak biztosan feltűnt, hogy Nyilasként sosem rejti véka alá a véleményét, és néha viccesen nyilatkozik. John ennél finomabban fogalmaz, de ettől függetlenül imádja a felesége humorát.

Michelle Obama és Barack Obama

Fotó: Mark Wilson/Staff/Getty Images News/GettyImages

Elég ránézni a közös képeikre, hogy megállapítsuk, milyen nagy összhangban élnek egymással. Annak ellenére, hogy a csillagjegyük szerint – a volt amerikai elnök Oroszlán, az egykori first lady pedig Bak – nem feltétlenül passzolnak egymáshoz. Bár a szenvedély mind a két jegyre jellemző, de nehezen találják meg a közös nevezőt. Ráadásul az Oroszlánról azt tartják, hogy nem egy tervező típus, ellenben a Bakkal, aki szereti gondosan kidolgozni az ötleteit. A jó hír, hogy Michell és Barack Obama nemcsak boldogok együtt, hanem szuperül ki is egészítik egymást. Ők az élő példa arra, hogy az ellentétes csillagjegyek együtt nagy dolgokra lehetnek képesek.

JAY-Z és Beyoncé

Fotó: Larry Busacca/PW18/Contributor/Getty Images Entertainment/GettyImages

Beyoncé és a férje jó pár hullámvölgyet megéltek már a házasságuk alatt. De a nehézségek ellenére a mai napig kitartanak egymás mellett. Arról nem is beszélve, hogy Beyoncé Szűz, YAZ-Z Nyilas csillagjegyű, ami az asztrológiában szintén nem egy szerencsés párosítás. A Nyilas impulzív személyisége és a Szűz csendessége minden bizonnyal vitákat gerjeszt a felek között. A zenészek 2007 óta alkotnak egy párt csillagok ide vagy oda.

Meghan Markle és Harry herceg

Fotó: Chris Jackson/Staff/Chris Jackson Collection/GettyImages

Meghan és Harry 2018 májusában házasodtak össze, és azóta a kisfiúk is megszületett. Habár a csillagok szerint a harcos Oroszlán, Meghan és a csendesebb Szűz, Harry nem szerencsés párosítás, ők mindent megtesznek egymás boldogságáért. Hiszen az Oroszlán meggyőzheti a Szűz párját, hogy néha lazítson, és a Szűz ügyesen megnyugtathatja a csapongó Oroszlánt.

David Beckham és Victoria Beckham

Fotó: Anthony Harvey/Stringer/Getty Images Entertainment/GettyImages

Beckhamék elsőre Hollywood álompárjának tűnhetnek, de a Bika, David és a Kos, Victoria két erős akaratú és makacs csillagjegy szülöttei. Ahol pedig két ennyire erős személyiség találkozik egymással, elkerülhetetlenek a hangos vitákA Kos impulzív és vakon optimista, a Bika türelmes és stabil személyiség, de nincs mindig elegendő türelme az ingerlékeny Kos számára. Azonban Victoria és David 4 gyerekük felnevelésével és több mint 20 év házassággal bebizonyították, két ugyanolyan erős ember is élhet harmonikus kapcsolatban.

Sophie Turner és Joe Jonas

Fotó: Dia Dipasupil/Staff/FilmMagic/GettyImages

Míg Sophie Turner érzelmes Halak, addig férje, Joe Jonas az Oroszlán csillagjegy alatt született. Ennek a két eltérő jegynek nemcsak a mentalitása, de a kommunikációs stílusa is merőben eltér egymástól. A Halak érzelmes, sokszor a szívére hallgat, ellenben az Oroszlánnal, akit inkább az esze irányít. Ennek dacára elegendő empátiával és türelemmel képesek összhangban élni egymás mellett, ahogy Sophie és Joe is teszi.

Amal Clooney és Gerorge Clooney

Fotó: Frazer Harrison/Staff/Getty Images Entertainment/GettyImages

Gerorge Clooney 2014-ben vette feleségül a brit-libanoni származású ügyvédnőt, Amal Alamuddint. Habár a színész egy igazi gyakorlatias gondolkodású Bika, érzelmes Vízöntő feleségével mégis kijönnek egymással. Annak ellenére, hogy a Bika nehezen viseli a változást, rosszul érinthetik a Vízöntő szokatlan meglátásai, ötletei. De a Clooney házaspár fütyül a csillagokra, boldogan nevelik a gyerekeiket szeretetben.

Nyitókép: Ray Tamarra/Contributor/GC IMages/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: