10 inspiráló idézet a csodálatos Julianne Moore-tól

Az Oscar- és Golden Globe- díjas Julianne Moore Hollywood talán egyik leginkább önmagát adó színésznője. Bölcsessége, letisztultsága mindannyiunk számára értékes és inspiráló.

Julianne Moore a Fort Bragg-i katonai bázison született édesapja katonai ejtőernyős volt , és gyermekkorában több, mint 23 alkalommal költözött. Személyiségét nagyban formálta ez az állandó változás. Színészetéhez rendkívül sokat tett hozzá kalandos élete, amelyet számtalan rendkívüli film fémjelez, mégis mai napig leginkább családanyaként jellemzi önmagát. Megmaradt embernek az erős sodrású filmiparban, ami valljuk be nem kis teljesítmény. Inspiráló gondolatai mindannyiunk számára értéket hordoznak, és megfontolandóak.

Julianne Moore
Julianne Moore (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

„Az emberek azt hiszik, hogy a rendezők irányítják a színészeket. Nem. A rendezők valójában közönség figyelmét irányítják.” 

„Nem azt várjuk a politikusainktól, hogy kiváló színészek legyenek. Karizmatikusak legyenek. És olyanok, akikben hihetünk.” 

„Életünk minden része kihívás, és előre sosem tudhatod, vajon sikerül-e megoldani.” 

„Tinédzserkoromban akkor voltam legkevésbé magányos, amikor olvastam.” 

„Az emberek viselkedése változékony. Kicsit olyan, mint az időjárás, amely területről területre változhat. Vannak azonban egyetemes alapigazságok, mit jelent nagybetűs embernek lenni. És amíg viselkedni bárki meg tud tanulni, az emberi értékeket nem lehet elsajátítani.” 

PARIS, FRANCE – JULY 04: Julianne Moore attends the Chanel Haute Couture Fall/Winter 2017-2018 show as part of Haute Couture Paris Fashion Week on July 4, 2017 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

„A személyiségünk sokkal összetettebb annál, semhogy művészettel megmutathassuk.”

„Ha választanom kellene egy ruha és egy bútor között, semmi kétség, hogy a bútort választanám.” 

„Önmagadban kell lenni, de mindig tudni kell kapcsolódni a világgal és tisztában lenni azzal, hogy mi történik.” 

„Az életem néha tiszta káosz, de azzal keresek pénzt, amit szeretek, ezért nagyon kiváltságosnak érzem magam.” 

„Egy gyerekre vigyázni nem nehéz. Bármi mást csinálni közben az. Rendbe szeretnéd végre rakni a konyhát, de meg kell várnod, hogy elaludjon a gyerek. Csakhogy mire elalszik, már annyira fáradt vagy, hogy a konyha sem érdekel.” 

Forrás: brainyquote
Nyitókép:Alessandra Benedetti – Corbis 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: