10 jel, amiből tudhatod, hogy az őrangyalod veled van

Tudnod kell, ahogy az angyalok, úgy az őrangyalok sem avatkoznak be kérés nélkül az életedbe, csak akkor, ha közvetlen életveszélyben vagy. Jelenlétére viszont több jel is utalhat.

Mérgelődtél már azért, mert állsz a csúcsforgalomban, vagy az orrod előtt ment el a busz? Vagy nem kaptál a kedvenc joghurtodból? Másnap meg döbbenten látod a hírekben, hogy baleset történt azon az útvonalon, amibe beragadtál, az a busz, amit lekéstél, árokba fordult, a kedvenc joghurtodat meg visszahívták, mert hasmenést okozott. Ilyenek lehetnek azok az esetek, amikor közvetlenül, kérés nélkül is beavatkozik az őrangyalod. Ahogy az angyalok, úgy az őrangyalok is tiszteletben tartják a szabad akaratot, de jelenlétüket szeretik jelezni – pont azért, mert várják kéréseidet, kérdéseidet. Hogy ezt milyen módon tehetik, arról jöjjön most egy rövid összefoglaló.

Hőmérsékletváltozás

Ülsz a meleg szobában és egy kellemes, hűvös fuvallat simogatja meg arcodat. Vagy pont ellenkezőleg, a hideg helyiségben ér egy langyos szellő. Egyik eredetét sem tudod megmagyarázni, csak mindkettőnél elönt egy jó érzés. Tudatosul benned, hogy nem vagy egyedül, vigyáznak rád.

Elered az eső egy fontos döntés után

Figyeld meg, mire gondoltál, mielőtt esni kezdett. Mert ez annak jele, hogy az őrangyalod üzenete szerint a válasz az, hogy számodra a legjobb módon fog megoldódni a helyzet. Ha esküvő alatt ered el, az boldogságot és a család gyors gyarapodását jelenti.

Érzed a jelenlétét

Érezted már úgy, hogy valaki ott van melletted, pedig senki nincs veled? Meglehet, hogy őrangyalod jelenlétét érzed. Nem ijeszt meg, nem félsz, sőt, megnyugszol és eláraszt az öröm. Az is azt jelzi, hogy valamit közölni szeretne veled, ha egy kisbaba mögéd néz. A kisgyermekeknek még nyitva van a harmadik szemük, szoros kapcsolatban állnak az égiekkel, valószínű, hogy az őrangyalod kedvesen megszólította és általa akarja felhívni figyelmed a jelenlétére.

Ha fehér madártollat találsz, vagy váratlan helyen bukkan fel

Bárhol felbukkan egy fehér toll, eléd hullik, a táskádban vagy egy zárt helyiségben találsz rá, akkor az őrangyalod üzen. Szeretné tudatni, hogy veled van, számíthatsz rá, várja, hogy megszólítsd és energetikailag segít neked.

Állatok váratlan felbukkanása

Az őrangyalok szeretnek állatokkal üzenni, mert tudják, hogy egy olyan állat felbukkanására, amelyik nem illeszkedik a környezetébe, biztosan felfigyelsz. Például a sas, a sólyom, egy szitakötő vagy pillangó jelenléte, mikor szinte a semmiből kerül eléd, főleg olyan helyen, ahol egyáltalán nem jellemző a felbukkanása, egy angyaltól való hírt vagy üzenetet jelent.

Kellemes, sokszor ismerős aroma vagy virágillat csapja meg orrod

Nem tudod, honnan jön, de jó érzés tölt el tőle. Sokszor felidéz egy régi szép emléket: a nagybácsi szivarjának vagy nagymamád parfümjének illata csapja meg orrod, vagy eszedbe juttat valakit, akire szívesen gondolsz. Az őrangyalod szeretné tudatni veled, hogy védve vagy és nem vagy egyedül, még akkor sem, ha magányosnak vagy elhagyatottnak érzed magad.

Számsorok, számkombinációk

Ránézel az órára és például 11:11-et, 05:05-öt, vagy hasonló számsort látsz? Vagy egy rendszámtáblán, plakáton, a telefonodon megpillantasz egy olyan számot, ami valamilyen dátumhoz kötődik? Emlékszem, amikor az unokám születésére gondoltam, a telefonomon megjelent a 13-as szám, talán, hogy annyi fok lesz reggel. Kisunokám 13-án született! Őrangyalod így szeretné felhívni a figyelmedet egy fontos dátumra, telefonszámra vagy valakinek a házszámára, akit ideje lenne meglátogatnod.

A fény hirtelen változása

Amikor a sötétségben valami fény támad, minden forrás nélkül, vagy hirtelen a borús időben felragyog a nap, az az angyalok jelenlétére utal. Mivel ők a fény lényei, szeretik ezt a formáját jelenlétük jelzésére használni és ezzel azt is tudatják veled, hogy a sötétséget mindig elűzi a fény, a legnehezebb helyzetből is van kiút.

Lágy hangok, dallamok

Amikor cseng a füled – egészségügyi indok nélkül –, vagy szelíd, halk suttogást hallasz a semmiből, őrangyalod beszél hozzád. Próbál egy kicsit terelni, irányítani vagy előre jelezni valamit neked. Ha felkapod a fejed egy dalra, amit a rádióból hallasz, érdemes a szövegére figyelni, mert üzenetet hordoz, ugyanígy egy idegenektől elcsípett beszélgetés, ami mintha neked szólna. Ha sokat hallasz egy dalt, az univerzum emlékeztet arra, hogy szinkronban van veled és várja, hogy elküld neki az kéréseidet.

Angyalokkal álmodsz

Álmunkban közelebb vagyunk a magasabb síkokhoz, ezért őrangyalod könnyebben elér téged. Sokszor jelennek meg elhunyt hozzátartozóink képében is, hogy tanácsokkal lássanak el. De nemcsak álmunkban látogathatnak meg, hanem sokszor emberek képében jelennek meg, főleg akkor, ha nem igazán értjük egyéb jelzéseiket. Figyelj akkor elhangzott szavaikra, még ha nem is mindig világosak, mert abban rejlik az üzenet. Olyan embereket is küldhet, akik az adott problémában segítségedre lehetnek, például útbaigazítanak.

Ne feledd: sosem vagy egyedül. Az őrangyalod már születésed előtt a társadul szegődött és végigkísér életeden.

Fotó: VELUX

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: