Így ünnepeltek a sztárok: 10 fotó az idei Oscar-gála afterpartijáról

A sztárok közül valaki hamburgerezéssel, más óriási bulizással ünnepelt az idei Oscar-gála utáni Vanity Fair partin. Most bepillanthatsz velünk a kulisszák mögé!

A 92. Oscar-gála jócskán tartogatott emlékezetes pillanatokat. Joaquin Phoenix a Jokerben nyújtott alakításáért elvitte a legjobb férfi főszereplő díját, Renée Zellweger bezsebelte a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát Judy Garland megformálásáért, de talán a legváratlanabb, hogy a legjobb filmnek járó aranyszobrot a dél-koreai, Élősködők kapta, amivel a rendező történelmet írt. Mi persze nem csak a díjak ünnepélyes átvétele miatt rajongunk az év egyik legnagyobb eseményéért! Az Instagramnak hála beleshetünk a kulisszák mögé, nyomon követhetjük a hírességeket bulizás közben, így még inkább részeseivé válhatunk az Oscar csillogó világának.

1. Hármas szelfi

Fotó: markruffalo/Instagram

A Hulkot megformáló Mark Ruffalo gyorsan lőtt egy képet a Kisasszonyok sztárjával, Timothée Chalamettel és a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésszel, Mahershala Alival. Mit is mondhatnánk, elég erős hármas!

2. Billie Eilish is jól érezte magát

Fotó: joeyking/Instagram

Billie Eilish, aki a  Yesterday című dalt énekelte el az idei Oscaron, korábban azt nyilatkozta, szürreálisnak tartja, hogy részt vehet a gálán. Úgy tűnik, az utána lévő afterpartin azért sikerült feloldódnia, sőt Joey King amerikai színésznővel is egymásra találtak.  

3. Rooney Mara és Joaquin Phoenix a díjátadó után vegán hamburgert ettek

Fotó: joaquinlphoenix/Instagram

Te mivel ünnepelnéd életed első Oscar-díját? Joaquin Phoenix úgy döntött, hogy kedvesével, Rooney Marával vegán hamburgerlakomát tart. Imádnivalóak! 

4. A Jojo Nyuszi fiatal sztárja és új barátai

Fotó: jessetyler/Instagram

A Jojo Nyuszi fiatal sztárja, Roman Griffin Davis azonnal megtalálta a közös hangot a Modern család sztárjával, Jesse Tyler Fergusonnal és Dan Levy-vel. Valószínűleg a hamburgerek is szerepet játszottak a jó viszony kialakításában.

5. Rebel Wilsont egyszerűen imádjuk!

Fotó: rebelwilson/Instagram

Rebel Wilson nem tétlenkedett, rengeteg kollégáját elkapta egy közös képre. Természetesen Brad Pitt sem maradhatott ki a fotózkodásból!

6. Charlize Theron szolidan bulizott

Fotó: charlizeafrica/Instagram

A Botrány című film kapta a legjobb maszknak járó díjat, amiben Charlize Theron mellett Nicole Kidmant és Margot Robbie-t láthatjuk a főbb szerepekben. Charlize egy igazi dívához illően visszafogottan ünnepelt, de a pezsgőnek még ő sem tudott ellenállni.

7. Brad Pittnél nem volt sármosabb férfi ezen az estén

Fotó: vanityfair/Instagram

Brad Pitt jött, látott, győzött! A sármos színész a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat. Jobb helyre nem is kerülhetett volna az a szobrocska.

8. Scarlett Johansson

Fotó: Vanityfair/Instagram

Habár Scarlett Johansson a Házassági történetben fantasztikus alakítást nyújtott, nem ő nyerte el a legjobb női főszereplőnek járó díjat, viszont a színésznőnek ez sem szegte kedvét az ünnepléstől, és csak úgy ragyogott az afterpartin (is).

9. Kate Hudson és meseszép ruhája

Fotó: vanityfair/Instagram

Kate Hudson az Oscar-gála egyik legszebb ruhakölteményét öltötte magára. Ugye, milyen gyönyörű?

10. Greta Gerwig önfeledten bulizott

Fotó: vanityfair/Instagram

Greta Gerwing, rendező, forgatókönyvíró annyira jól érezte magát az afterpartin, hogy táncolás közben még fekete tűsarkújától is megszabadult. Így kell ezt csinálni!

Nyitókép: Handout /Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: