Hőhullám ellen rövidnadrág: a legjobb sortok nyárra 6 ezer forint alatt

Sortok és bermudák

Ebben a melegben már az sem bírja ki egy rövidnadrág nélkül, aki nem szívesen mutogatja a lábait. Honnan tudom? Én is ebbe a csoportba tartozom, és nem bírom tovább elviselni a hosszúnadrágot magamon! Jöjjön 10 divatos sort a forró nyárra!

A tükörbe pillantva a legtöbb ember fel tud sorolni egy-két olyan testrészt magán, amivel nincs teljesen kibékülve. Én a combjaimmal állok hadilábon. Így, amíg tehetem, hosszú- vagy cropped fazonú nadrágba bújva járom a várost, hogy még véletlenül se kelljen megmutatnom a fedetlen virgácsaimat – vékonyabbnak így sem tűnnek, de egy picit mégis jobban érzem magam. Mondanom sem kell, a három hete tartó hőhullám már az én tűrőképességem határát is elérte. Végre képes vagyok arra, hogy ideiglenesen búcsút intsek a kedvenc farmernacimnak, és néhány napja sortban szelem az utcákat, közben pedig azon gondolkodom, miért kellett három hétig mazochista módon öltözködnöm…

Ha te sem vagy hajlandó rövidnadrágban mutatkozni, higgy nekem, nem éri meg a szenvedést! Egyébként meg, ha nincs hosszú, vékony szupermodell-lábunk, akkor sem fog senki megszólni minket. Valójában jóval többen néztek rám furcsán, amikor 35 fokban egy fekete farmerben szálltam fel a villamosra. Szóval elő a sortokkal! A leárazásoknak köszönhetően most bőven van miből válogatni, összegyűjtöttem tíz személyes kedvencemet, amit szerintem bárki nyugodtan viselhet a mindennapok és a nyaralás alatt is.

Nadrágszoknya övvel, Bershka 5995 Ft

Bézs sort megköthető derékrésszel, Stradivarius 4995 Ft

Farmer biciklis nadrág, Mango 3995 Ft (7995 Ft helyett)

Paperbag fazonú mintás sort, H&M 4490 Ft (5995 Ft helyett)

Műbőr rövidnadrág, Reserved 4995 Ft (9995 Ft helyett)

Szövet bermuda, Zara 4995 Ft (8995 Ft helyett)

Magas derekú Mom Fit farmersort, Bershka 5995 Ft

Elegáns, kockás rövidnadrág, Reserved 4995 Ft (9995 Ft helyett)

 

 

Kockás bermuda, Zara 4995 Ft (7995 Ft helyett)

Csíkos paperbag fazonú sort, H&M 4490 Ft (5995 Ft helyett)

 

 

Nyitókép: Vanni Bassetti/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: