10 sztár, akit megihletett a Dolly Parton kihívás

Te milyen fotókat töltesz fel magadról a közösségi oldalakra? A legújabb netes kihívás a profilok közti különbségekre hívja fel a figyelmet. Imádjuk!

Mi sem tudunk szó nélkül elmenni Dolly Parton énekesnő kihívása mellett, ami mókásan érzékelteti a közösségi médiás profilok közötti különbséget. A challenge lényege, hogy egy montázsban bemutatod az internetes arcaidat. 

A mém-cunami elindítója a country zene királynője, a 74 éves Dolly Parton. A nyolcszoros Grammy-díjas amerikai country- és pop-énekesnő egy kollázst osztott meg a rajongóival, amin a LinkedIn, Facebook, Instagram és Tinder profiljait szerkesztette egymás mellé. Dolly a következőt írta a képhez: „Szerezz magadnak egy nőt, aki mindegyikre képes.” Mondanunk sem kell, a fotó annyira jól sikerült, hogy később több sztár is eljátszott a gondolattal, hogyan festene a profiljuk a különféle közösségi oldalakon. Szerencsére a hírességeknek jócskán van humorérzékük, így igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk a reprók között. Mi is összeszedtük a kedvenceinket:

Mark Ruffalo

@markruffalo/Instagram

Mark Hamill

@hamillhimself/Instagram

Ellen Degeneres

@theellenshow/Instagram

Oprah

@oprahmagazine/Instagram

Backstreet Boys

@backstreetboys/Instagram

Jennifer Garner

@jennifer.garner/Instagram

Gordon Ramsay

@gordongram/Instagram

Timothée Chalamet

insider/Instagram

Jennifer Aniston Rachel Greenként

friends/Instagram

Martha Stewart

marthastewart48/Instagram

Nyitókép: @dollyparton/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: