10 titok, amit te sem tudtál a popzene koronázatlan királynőjéről, J.Lo-ról

A Vogue kérdezz-felelek videósorozatában ezúttal Jennifer Lopez válaszolt 73 kérdésre, miközben virtuálisan mi is bejárhattuk álomszép Los Angeles-i otthonát. J.Lo azt is elárulta, hogy szerinte mi a legfontosabb jótanács, ha szerelemről van szó.

Jennifer Lopez körbevezette a Vogue-ot gyönyörű kaliforniai otthonában, megosztotta legfontosabb szerelmi tanácsát, hogy mit csinál színpadra lépés előtt, vagy mi lenne a memoárja címe.

Íme, 10 titok JLo-ról, amiket a Vogue-nak árult el

1. A  színésznő több tucat filmben szerepelt. De ha választania kellene, hogy melyik karakter bőrébe bújna egy életre, egyértelműen Selenával azonosulna a Dalok szárnyán című filmből, amely egy texasi énekesnő életéről szól.

2. Ha egész hátralévő életében egyetlen ételt ehetne, gondolkodás nélkül a sült csirkét választaná rizzsel és babbal.

3. Minden koncertje előtt hosszú órákat tölt a sminkes- és fodrász székben, de miután mindennel kész van, félrevonul és keres egy nyugalmas helyet. A színpadra lépés előtt nyújt, bemelegíti a hangszálait, de ehhez teljes csendre és magányra van szüksége. 

4. Anyaként azért érzi magát a leghálásabbak, mert rengeteget tanul a gyerekeitől, azonban a kamaszkori krízisekkel nem tudja, hogy fog megbírkózni. 

5. Ha salsa zenét hall, azonnal táncra perdül. 

6. A színésznő büszke puerto ricói gyökereire, ugyanakkor New York is a szíve csücske. Ez adta az inspirációt a produkciós cége nevéhez is, amit Nuyorican Production-nek keresztelt.

7.  A memoárjának az lenne a címe, hogy Táncol újra és újra és újra!

8. A színésznőnek egyértelműen a karácsony a kedvenc ünnepe. Ilyenkor együtt főz az egész család és elkészítik a hagyományos latin-amerikai recepteket. JLo egész évben a karácsonyi menüre vár, ami hagyományosan pernil, azaz lassan sült fűszeres sertéslapocka, és con gandules, ami egy puerto ricói rizses fogás. 

9. Ha szerelmi tanácsról van szó, mindenkinek azt javasolná, hogy először szeresse önmagát, hogy utána mást is szerethessen.

10. Éppen húsz éve adta ki This Is Me…Than című albumát, most pedig ismét nagy dobásra készül. Hamarosan érkezik a This Is Me…Now, vagyis a lemez folytatása. A húsz évvel ezelőtti albumról a Dear Ben című szám a kedvence, amit akkori szerelmének, Ben Afflecknek írt, akivel két évtized után ismét egy párt alkotnak. 

Forrás : Vogue
Nyitókép: Amy Sussman / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: