10 világsztár, aki felvállalja a smink nélküli fotóit

Napról napra egyre több sztár bizonyítja be, hogy az, aki szép, az make-up nélkül is szép. Nekünk pedig az Instagram világában néha igazán nagy szükségünk van ezekre a fotókra! Mutatjuk a kedvenceinket!

Egy jól elkészített smink mindenkin sokat dob, önbizalmat ad: emlékezz csak a híres beauty-blogger videójára, aki csupán az arca egyik felét festette ki, ezzel megmutatta a különbséget a teljesen természetes és a kisminkelt megjelenés között. Néha jólesik a sztárokat is teljesen természetes külsővel látni, pláne egy olyan világban, ahol szinte mindenki a tökéletesre szerkesztett fotóit tölti fel az Instagramra. Ezért most összegyűjtöttünk olyan hírességeket, akik nem félnek megmutatni magukat smink nélkül sem.

1. Bella Hadid

A modell éppen a párizsi Fashion Weekre készülődött, amikor készített magáról egy szelfit smink nélkül. Így is gyönyörű.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

recharging @ the dreamiest place in paris…. @diorskincare , Dior Institute, my bestie really knows me @fannybourdettedonon

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

2. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrowról több természetes fotót is találhatsz az Instagramján. Legutóbb egy no make-up partit szervezett a Goop nevű cégével, ahol aztán Alexandra Granttal és Demi Moore-ral fotózkodott.

3. Lady Gaga

Az énekesnőt régebben szinte meg sem ismertük volna az elképesztő sminkjei és az őrült fellépőruhái nélkül. Mostanában viszont egyre többször hódol ő is a természetességnek, sőt, alkalmanként smink nélküli arcát is megmutatja. Ezt például sushizás előtt készítette magáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sushi!!!!! 🍣💕🧚‍♀️🤗#2020

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

4. Charlize Theron

Ilyen egy „lusta reggel” Charlize Theronnál: a színésznő összebújt a kutyusával, mielőtt felkeltek volna. Bárcsak minden napunk így indulhatna…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lazy mornings feat. Johnny Utah ❤️

Charlize Theron (@charlizeafrica) által megosztott bejegyzés,

5. Gabrielle Union

A színésznő szintén azok közé tartozik, akik gyakran osztanak meg magukról természetes fotókat. Ez a kép még a reggeli kávé előtt készült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Before caffeine. Just me 🖤

Gabrielle Union-Wade (@gabunion) által megosztott bejegyzés,

6. Dorinda Medley

„Ez egy igazi kép rólam, 55 vagyok, smink nélkül, filter nélkül. Elfogadtam magam, az 55 éves énem, szeretem minden egyes részét” – írta Dorinda Medley a közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This is a real photo of me, 55, without any makeup or filters. I have accepted me, the 55 year old me and I love every bit of it. #selfcare #selflove

Dorinda Medley (@dorindamedley) által megosztott bejegyzés,

7. Jennifer Garner

A színésznő Instagramján sok a smink nélküli poszt, az egész profilja hétköznapi, és vidám. Az egyik kedvenc képünk az, amit a 47. születésnapja alkalmából osztott meg a rajongóival. Állítólag ezzel a nyaklánccal ajándékozta meg magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I felt so spoiled by all of the birthday sweetness, thank you. ♥️ I celebrated by making myself this lovely bead necklace. #47wasarager😂👵🏻 #classtrip #chaperonelife #ashowerisinmyfuture

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés,

8. Jennifer Lopez

Az 50 éves JLo sem fél megmutatni magát smink és filterek nélkül, és az edzőteremben is sokszor készít magáról fotókat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#nofilterFriday #nomakeupday #lovemeasIam 🦋🦋🦋

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

9. Heidi Klum

„Nem igazán kamera-kész” – írta Heidi Klum a kávézgatós, no make-up szelfi mellé.

10. Salma Hayek

A színésznő is megosztott magáról egy filter és retus nélküli fotót. Salma Hayek képei egyébként mindig nagyon inspirálóak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#nofilter #noretouching

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Gwyneth Paltrow @Gabrielle Union/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: