100%-ban óceánparti hulladékból készült flakonokba került a Love Beauty & Planet legújabb kollekciója (X)

A márka védjegye, hogy a szépségápolás mellett a környezettudatos szemléletet állítja a középpontba. A termékekben etikus forrásokból származó összetevőkkel találkozhatunk, flakonjaik pedig újrahasznosított anyagokból készülnek!

Az új Oceans Edition kollekció különlegessége, hogy mindhárom termék speciális, 100%-ban óceánparti hulladékból készült flakonba került. A hulladékot Ázsia tengerpartjainak 25 km-es vonzáskörzetében gyűjtik. A márka legnagyobb célja, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét arra, hogy a hulladék újrafeldolgozása és a hasznosítása az egyik legfontosabb ügy, ami mellé oda kell állnunk a bolygó védelmében.

A sós tenger hűs érintése

Az Oceans kollekció három termékének legfőbb összetevője a tengeri alga, ami egyrészt szuper antioxidáns, másrészt magas a fehérje- és vitamintartalma. Nem csoda, hogy gyakran használják bőrápoló termékekben, hiszen revitalizál, táplálja és fényessé teszi a bőrt és a hajszálakat. Az alga mellett az etikus forrásból származó eukaliptusz frissítő illatát is felfedezheted a termékekben.

Marine Moisture hajbalzsam, 1999 Ft; Marine Moisture sampon, 1999 Ft; Wave of Hydration tusfürdő, 1899 Ft

A növényi alapú tisztító összetevőket tartalmazó sampon vegán formulája minden hajtípusra megfelelő, a balzsam pedig, csak úgy, mint a sampon az organikus kókuszolajjal varázsolja még fényesebbé a hajkoronád. A 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmazó tusfürdő segít megőrizni a br nedvességtartalmát, nem mellékesen pedig remek ébresztő reggelente, köszönhetően a finom eukaliptusz élénkítő erejének!

Forrás: Sajtóanyag
Nyitókép: Love Beauty & Planet

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: