11+1 vagány randitipp, amivel mélyebben megismerheted a másikat

Randiguru különkiadás

Ha végre megtaláltad azt a férfit, aki kellően felkeltette az érdeklődésedet, mert jól sikerült az első randi, akkor a másodikat már ne bízzátok a véletlenre: szervezzetek olyan programot, ahol még többet tudhattok meg a másikról!

Találtál egy srácot, aki helyes is, úriember is, működik a kémia is, és ráadásul úgy tűnik, megtanították udvarolni is? Aki miatt úgy érzed, érdemes feladni a szingliséget? Mielőtt menyasszonyi ruhákra keresnél rá a neten, tudj meg róla egyet s mást, hiszen ezek a randevúk lesznek kapcsolatotok alapkövei. Ha az első randi gyertyafényes vacsi volt, vagy kávézás, akkor a másodikra szervezzetek valami olyasmit, ami kicsit mindkettőtöket kimozdít a komfortzónátokból. Ismerd meg kiszemeltedet minél jobban, miközben kellemes pillanatokat élhettek át. Válogass az alábbi, 11+1 vagány randitipp közül, nevessetek sokat, és kapcsoljatok magasabb fokozatra a szerelemben!

1. Tánc

Tánc közben előbb-utóbb közel kell kerüljetek egymáshoz. Ráadásul imádjuk azokat a pasikat, akik nemcsak szeretnek, de tudnak is táncolni. Ha ezt nyilvános helyen, vagyis mindkét fél számára biztonságos környezetetben tudjátok megtenni, az mindkettőtöknek ideális. Jut is, marad is a képzeletnek. Ha jól táncol, tudod mit jelent? Valószínűleg jó lesz a vízszintes lambadában is.

2. Múzeum

Ha mindketten szeretitek a művészeteket, akkor egy aktuális kiállítás jó alap lehet a randihoz. Nemcsak a kiállítási tárgyakról, de egymásról is nagyon sokat megtudhattok. Szervezzétek úgy, hogy legyen időtök még esetleg egy könnyű ebédre, vagy legalább egy kávéra, hogy minél jobban megismerhessétek egymást.

3. Koncert

Bár egy koncert nem az a kifejezetten mély beszélgetésekre alkalmas helyszín, de vacsival összekombinálva tökéletes lehet második randinak. A vacsora során tudtok minőségi időt együtt tölteni, a zene szárnyain pedig gyorsan össze tudtok hangolódni. Ráadásul remek alkalom arra, hogy megfigyeld a viselkedését. Vajon megbámul más lányokat? Elkalandozik a keze? Ha úriember marad, ki is tűzhetitek az első zöld zászlót a kapcsolatotokban, és még az is lehet, hogy elcsattan az első csók.

4. Karaoke

Ha szanaszét akarjátok nevetni magatokat, akkor egy karaokén a helyetek. Az énekléssel elő kell jönni a csigaházból, viszont a zenével együtt jelentős oxitocint termel, ami kötődést elősegítő hormon, úgyhogy ha ezt meglépitek, és kellő humorral tudjátok kezelni, egy életreszóló élmény lehet. Még az is lehet, hogy a srácnak jó hangja és ritmusérzéke van. Ez pedig te is tudod, mit jelenthet.

5. Séta

Használjátok ki, a száraz napokat, vagy ha leesik a hó, hogy összekössétek a kellemeset a hasznossal. A természet lágy ölén nemcsak aktívan töltődhettek fel, de kiválóan alkalmas lehet a tartalmas beszélgetésekre is. Nézd meg, kiszemelted mit vesz észre a természetből, mennyire tudatos, hálás az élet korántsem apró örömeiért.

6. Bowling

Én nem kifejezetten vagyok oda érte. Egyfelől, mert nem tartom nőiesnek, másfelől mert rendkívüli veszélyt jelent a manikűrömre nézve, de a párkapcsolati tanácsadók szerint a férfiaknak nagyon bejön, mert kötetlen. Szerintem pedig azért is, mert itt kicsit meg is csillogtathatják férfiasságukat, esetleg mögéd állva fesztelenül segíthetnek abban, hogy elsajátítsd a mozdulatokat. Remek alkalom arra, hogy megtudd, a kiszemelted mennyire van képben sportok terén, és mennyire teng túl benne a versenyszellem.

7. Főzés

Ha nem okoz gondot az, hogy felmenj a másikhoz, vagy te hívd át magadhoz, a közös főzés szuper randiötlet. Alternatív megoldásként jelentkezhettek egy főzőiskolába is, ha túl nagynak éreznéd a kísértést. Ott még egy-két pohár bor is belefér, miközben megtudhatod a másikról, mennyire jeleskedik a konyhaművészetekben. Mert azért nem árt, ha olykor legalább a reggeli kávédat el tudja majd készíteni…

8. Jóga

A testet-lelket felfrissítő sport egyedül is nagyszerű, de képzeld el, ha ketten csináljátok. Egy csoportos órában megvan annak a szépsége, hogy egymás közelében szinkronba tudtok kerülni, és esetleg együtt emelkedni. Nézd meg, mennyire hajlékony randipartnered, mert ez az életben való rugalmasságát is jelentheti.

9. Festés

Nyilván nem arról van szó, hogy hívd át csütörtök este, hogy fessétek ki az előszobádat, bár az sem elhanyagolható ötlet. Inkább nézzetek ki a környezetetekben olyan lehetőséget, ahol vezetett keretek között alkothattok. Nem kell feltétlenül festeni, mehettek agyagozni is…megvan Patrick Swayze és Demi Moore híres jelenete a Ghostból?

10. Menő étterem

Bizony bizony, nem árt időnként egy közös vacsi egy szép étteremben. És ez nem a legdrágábbat jelenti! Ezt minden nő imádja, hiszen glancba vághatja magát, végre felveheti a polcon várakozó tűsarkúját, és megmutathatja, milyen dögös tud lenni. Nézd meg, vajon mennyire gavallér a számlánál. Sokat elárul arról, hogyan kezeli a pénzügyeket, vagy mennyire nagyvonalú. Nyilván nem ér a másik számára megterhelő helyet választani és kellemetlen helyzetbe hozni, de ha a pasi már az első randikon felezni akar, vagy enged fizetni… nem a legjobb jel.

11. Opera

A Magyar Állam Operaház színpada, fotó: Steindl Gabriella

Látogassatok el ebbe a fantasztikus épületbe, és nézzetek meg egy előadást. A felújított épület önmagában is számtalan csodát rejt, ezért szuper második randihelyszínnek. Az Ybl Miklós neoreneszánsz tervei alapján megálmodott épület fővárosunk méltó éke, a benne található csodás sziciliai tölgyfaborítások és oszlopok, a gyönyörű freskók, csillárok álomszépek. Az előadás alatt pedig lehetőségetek nyílik egy kicsit átélni egy másik csodát, amit a művészek közvetítenek számotokra.

+1. Önkénteskedjetek

Ez az a randitipp, ami a legtöbbet elmondhatja arról, hogyan tudtok majd a jövőben együttműködni. Könnyű találni olyan helyet, ahol önkénteskedhettek, legyen szó bármiről, a kutyasétáltatástól az ételosztásig. Ha randipartnered szívesen csatlakozik, az sok jóval kecsegtet. Megtudhatod társadalmilag, szociálisan mennyire érzékeny, és hogy helyén van-e a szíve. Egy olyan pasi, aki egy ilyenben részt vesz veled, meg merjük kockáztatni, hogy főnyeremény.

Forrás: mindbodygreen
Nyitókép: GeorgeRudy / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: