12 gyönyörű gondolat a házasságról sztároktól

Az örökkön-örökké hosszú idő, ezért elkerülhetetlen, hogy a házaspárok időnként megküzdjenek néhány hullámvölggyel. Bár a tökéletes kapcsolatok titkát talán senki sem tudná megfejteni, néhány híresség elárulta, mitől lett erősebb a szerelmük.

Michelle Obama

Fotó: Mark Wilson/Getty Images

„A házasság egy olyan döntés, amit mindennap meghozol. Nem azért csinálod, mert könnyű, hanem azért, mert hiszel benne. Hiszel a másik emberben. Ezért olyan fontos, hogy olyanhoz menj hozzá, akit tisztelsz. Azzal kell összeházasodnod, aki egyenlő veled, azzal, aki annyira szeretné, hogy nyerj, mint amennyire te szeretnéd, hogy ő győzzön.”

Chrissy Teigen

Fotó: Victor Boyko/Getty Images

„Nagyon fontos, hogy igazi bűntársak legyetek. Imádom a mi kis mentalitásunkat a világgal szemben. Nem szabad elfelejteni, hogy a kapcsolatotokban partnerek és szeretők is vagytok – akkor sem, amikor már szülőkké váltok.”

Beyoncé

Fotó: Mike Coppola/Getty Images

„A legjobb dolog a házasságban az a hatalmas léptékű fejlődés, amit azért érhetsz el, mert többé nem kell elrejtened a félelmeidet és a bizonytalanságaidat. Melletted áll valaki, aki látja a hibáidat, és segít, ha támogatásra van szükséged. Ha az Igazival vagy, akkor kihozza belőled a legjobbat.”

Nick Jonas

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

„A házas élet lenyűgöző. Hihetetlen, hogy a csapattársad, a másik feled mindig ott van melletted. Előszeretettel ajánlom mindenkinek! Nagyszerű dolognak tartom a házasságot, és ha az ember megtalálja az igazit, akkor még csodálatosabb.”

Will Smith

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

„Több mint 20 éve házasok vagyunk, és gyakran kérdezgetjük magunktól, vajon mi lehet a házasság titka. De a nap végén tulajdonképpen csak az számít, hogy nem léptünk ki. Nem számíthatsz arra, hogy könnyű lesz. A házasságunk életünk legnehezebb, leggyötrőbb, legfárasztóbb kihívása volt mindkettőnk életében. De tudod, mi nem szoktuk feladni.”

Kristen Bell

Fotó: Christopher Polk/NBC/Getty Images

„Folyamatosan idegesítjük egymást. De emellett őrülten szeretjük is egymást, és nincs más a világon, aki mellett szívesebben ücsörögnék a verandán 80 évesen.”

Nicole Kidman

Fotó: Taylor Hill/Getty Images

„Csak szeressétek egymást, árasszátok el egymást szerelemmel. Mi történetesen még kedveljük is egymást. Ez így működik.”

Ellen DeGeneres

Fotó: Christopher Polk/Getty Images

„Portia és én folyamatosan azt mondogatjuk egymásnak, milyen szerencsések vagyunk. Eljutottam egy olyan pontra, ahol tényleg lehorgonyoztam. Tudom, hogy nem megyek sehová, és ő sem. Nem mondom, beletelt egy kis időbe, hogy rátaláljak. Bárhogy alakul is az élet, nekem ő az első, és tudom, én is neki. A ’szerelem’ szó körülvesz minket. Jó hallani azt, hogy ’Szeretlek’, de az ember érezni is akarja. Érezni akarod, hogy megértenek, hogy pontosan tudják, ki vagy, és tudják, hogyan kell gondoskodni rólad.”

Jessica Biel

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

„Kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció… Képesnek kell lenned arra, hogy őszintén beszélj az érzéseidről, és arról, hogy mire van szükséged. Egyszerűen csak tudj igazán nyitottan beszélgetni a partnereddel. Nekünk ez működött eddig. Sosem akarnék más kapcsolatának nevében nyilatkozni, de mi ezt tesszük.”

Justin Timberlake

Fotó: Kevork Djansezian/NBC/Getty Images

„Néha azon kapom magam, hogy őt figyelem, miközben észre sem veszi, hogy nézem. És akkor van egy pillanat, mikor arra gondolok, ’Ha innentől kezdve egész életemben már csak rossz döntéseket hoznék is, egy igazán jót már így is sikerült’.”

Neil Patrick Harris

Fotó: Larry Busacca/VF15/Getty Images

„Azt gondolom, hogy egy jó kapcsolat titka a kitartás. Nem mindig szépek a dolgok… De ő az, és ez könnyebbé tesz mindent.”

Cameron Diaz

Fotó: Donato Sardella/Getty Images

„Egyszerűen ő a társam az életben, mindenben. Soha senki nem támogatott ennyire, mint ő, és még senki sem bátorított ennyire abban, hogy merjek önmagam lenni, és hogy igazán felfedezzem, ki vagyok. A férjem megmutatta nekem, milyen az, ha egyenlőek vagyunk. Annyi mindent tanultam tőle. Mindennap inspirál engem, nagyon szerencsésnek érzem magam.”

Forrás: Elite Daily
Nyitókép: Kevin Mazur/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: