15 idézet Carrie Bradshaw-tól, ami segít pozitívan látni a világot

Ha valaki, hát Carrie Bradshaw biztosan tudja, hogyan kell még a legnehezebb szituációkban is egy kis mosolyt csalni az arcodra!

Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy így az év vége felé kicsit elhagyott a motivációd, vagy szükséged lenne egy kis megerősítésre, hívd segítségül a fantasztikus stílusáról, és legyőzhetetlen csajbandájáról is ismert Carrie-t! Bármilyen magánéleti vagy munkahelyi kihívásoknak is kell megfelelned, a Szex és New York ikonikus karakterének mindenféle helyzetre van egy jó mondata, ami segít egy kicsit más megvilágításba helyezni a dolgokat.

„Talán a barátnőink a lelkitársaink, a pasik pedig csak emberek, akikkel jól érezzük magunkat.”

„A szerelmet keresem. Az igaz szerelmet. A nevetséges, helytelen, felemésztő, a „nem tudok élni nélküled” szerelmet.”

 „Ahogy haladunk előre ezen az élet nevű úton, az ember lányával előfordulhat, hogy egy kicsit elveszettnek érzi magát. És amikor ez megtörténik, azt hiszem, hogy el kell engednie ezt a „Mi lett volna, ha? Kellett volna.. Lenne…” dolgot és csak egyszerűen tovább kell mennie.”

„A múlt talán egy horgony, amely visszahúz. Talán el kell engedned azt, aki voltál, hogy azzá válj, akivé leszel.”

Szex és New York
Fotó: IMDb

„Ne felejts el először szerelembe esni saját magaddal.”

„Itt vannak a srácok, akik szeretnek minket, a vesztesek, akik elvesztettek minket, és a szerencsés gazemberek, akik találkozhatnak velünk.”

„Miután elment, egy héten át sírtam. Aztán rátaláltam a hitemre. A saját magamba vetett hitemre. Hittem, hogy egy nap találkozom valakivel… aki biztos lesz benne, hogy én vagyok számára az igazi.”

„Azt mondják, semmi sem tart örökké: az álmok változnak, a trendek jönnek és mennek, de a barátság soha nem megy ki a divatból.”

Szex és New York
Fotó: IMDb

„Néhány szerelmi történet nem egy hosszú epikus regény – némelyik inkább novella. De ettől még egyik sem lesz kevésbé szeretettel teli.”

„Az élet szabálya, hogy minden, amire vágytál abban a másodpercben fog eljönni, amikor abbahagyod a keresést.”

„Soha nem leszek az a nő, akinek tökéletes a haja, és viselhet fehéret anélkül, hogy leenné.”

„Végül az összes darab a helyére kerül. Addig pedig, nevess zavarodban, élj a pillanatnak, és tudd, hogy minden okkal történik.”

„Nem volt logikus. Szerelem volt.”

„Nem félek a magasságtól. Láttad már a cipőimet?”

„A legizgalmasabb, legnagyobb kihívást jelentő és legjelentősebb kapcsolat mind közül az, amit saját magaddal ápolsz. És ha találsz valakit, aki szereti azt, amilyennek te szereted magad, nos, az csodálatos érzés.”

Forrás: elitedaily.com
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: