15 világsztár, aki epizódszerepet vállalt a Jóbarátokban

Minden idők egyik legsikeresebb vígjátéksorozata 10 évadon és 236 részen keresztül futott, ráadásul rengeteg híresség beugrott néhány rövid jelenet erejéig a Jóbarátokhoz. Te emlékszel mindegyik legendás cameóra?

George Clooney és Noah Wyle

George és Noah nemcsak a Vészhelyzetben, hanem a Jóbarátokban is orvost játszottak: ők voltak a dögös dokik, akikkel Rachel és Monica duplarandizott.

Brooke Shields

Brooke Joey őrült rajongójának, Erica Fordnak a szerepében bukkant fel a sorozatban, aki azt hitte, hogy a színész a valóságban is Dr. Drake Ramoray.

Julia Roberts

A színésznő játszotta Susie Mosst, aki egy randin ellopta Chandler ruháit, és otthagyta őt egy étterem mosdójában – bosszúból azért, mert a srác még iskolás korukban megalázta. Julia és Matthew Perry a forgatás után a valóságban is találkozgattak, de nem tartott sokáig a románcuk.

Charlie Sheen

Charlie volt Phoebe egyik nagy szerelme, Ryan, akivel együtt estek át a bárányhimlőn…

Robin Williams és Billy Crystal

A két színészóriás mindössze pár percet kapott a sitcomban: ők voltak Tim és Tomas, akik egy nagyon kínos beszélgetést folytattak a kávézóban, megzavarva ezzel a Jóbarátokat…

Winona Ryder

Emlékszel arra, hogy Rachel azt állította, egyszer megcsókolta egy barátnőjét, Melissa Warburtont, de senki sem hitte el neki? Nos, ez a csaj Winona Ryder volt.

Reese Witherspoon

Reese volt Rachel elkényeztetett kishúga, aki ráhajtott Rossra – a valóságban azonban Jennifer és Reese nagyon jól kijönnek, közeli barátnők. Sőt, a „The Morning Show” című sorozatban most újra együtt szerepelnek.

Bruce Willis

Rachel randizgatott Ross egyik barátnőjének apjával, Paul Stevens-szel, akit nem más alakított, mint Bruce Willis.

Susan Sarandon

Tudod, Joey úgy került vissza az Életünk napjai sorozatba, hogy Dr. Drake Ramoray agyába átültették valaki másét. Ebben a sztoriban Susan Sarandon keltette életre Jessica Lockhartot, akinek karaktere, Cecilia Monroe volt a doki donorja.

Gary Oldman

Gary Oldman volt Joey egyik kollégája, Richard Crosby, akivel a hiteles játék érdekében folyamatosan köpködtek egymásra. A színészt 2001-ben Emmy-díjra jelölték az alakításáért.

Brad Pitt

Jennifer exe (akkor még férje) kapta Will Colbert epizódszerepét, aki Ross-szal együtt megalapította a Rachel Greent utálók klubját még gimis korukban…

Christina Applegate

Christina Applegate kétszer is csatlakozott a stábhoz Rachel másik tesójaként. (Fun fact: Amy Green megformálásáért Emmy-díjat is nyert.)

Anna Faris

Anna Ericaként nézett be a Jóbarátokhoz, vagyis az ő gyerekeit fogadta örökbe Monica és Chandler.

Forrás és képek: Grazia
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Legnépszerűbb cikkek: