16 nő mesél arról, ők hogyan teszik izgalmassá a szexuális életüket (18+)

Minden, ami kiderülhet egy fórumon

Kíváncsi vagy, mivel dobják fel más párok a szexuális életüket 3, 10 vagy 20 év együttélés után? 16 nő erotikus trükkjeit gyűjtöttük össze inspirációként.

1. Hergeljétek fel egymást egy kis versengéssel!

„20 éve vagyunk házasok, és időként előfordul, hogy az egyikünk még ahhoz is túl fáradt, hogy a szexre gondoljon. Ilyenkor pingpong párbajra hívjuk ki egymást, a versengéstől egyenesen lázba jövünk. Mondhatjuk úgy is, hogy az asztali tenisz a mi saját Viagránk.” (20 éve házasok)

2. És akkor előkerül az olaj…

„Amikor kissé hektikus időszakot élünk, és nem jut elég időnk a szexre, egy gyertyafényes, olajos masszázzsal lepem meg a párom. Nemcsak hogy mindkettőnket ellazít, de a finom érintések csókokra és szexre buzdítanak. Egy ilyen élmény elűzi a fáradtságot és megteremti a hangulatot egy lassú, érzéki szeretkezéshez.” (4 éve együtt)

3. Nappal lakás, este kéjbarlang

„Van, hogy valami extrára van szükségem ahhoz, hogy izgalomba jöjjek. Ilyenkor mindent bevetek az erotikáért, legyen szó sejtelmes félhomályról, gyertyafényről, romantikus zenéről vagy vadító fehérneműről. Amikor még több kalandra vágyom, egy szexjátékot is előveszek, vagy arra kérem a párom, hogy próbáljunk ki valami rendhagyót.” (3 hónapja házasok)

4. Húzzátok meg a váratlant!

„A spontán dolgok mindig felhergelnek minket, mint például meztelenre vetkőzni a konyha kellős közepén munka után, vagy eltűnni a családi rendezvényeken egy gyors menet erejéig. Van, hogy hazaállít a párom egy csokor virággal mindenféle ok nélkül, vagy meglep azzal, hogy főz nekem valamit. Én pedig egy új Victoria’s Secret fehérneműben várom az ágyban. Vagy épp azt suttogom a fülébe a metrón, hogy nincs rajtam bugyi. Ezek fűszerezik meg a kapcsolatunkat.” (1,5 éve házasok)

5. Közös fantáziálás munka közben

„Képesek vagyunk egész nap hergelni egymást munka közben azzal, hogy mit csinálunk majd este az ágyban. Ez akkor izgalmas különösen, amikor átchateltük az egész napot, majd munka után van még egy közös programunk is, mondjuk a barátainkkal találkozunk. Ilyenkor a fülembe suttogja, hogy mit fog tenni velem, ha hazaértünk…” (1 éve együtt)

6. Hova siettek?!

„Ahelyett, hogy rögtön belecsapnánk egy vad szexbe, néha arra kényszerítem magunkat, hogy lassan építsük fel az együttlétet. Hosszasan csókolózunk, mint a tinédzserek, és elidőzünk az előjátékkal, még mielőtt rátérnénk a „lényegre”. Ez a lassú tempó elképesztően fokozza a vágyainkat. ” (3 éve házasok)

7. A szexi ördög Pradát visel

„Van egy hatalmas gyengém, ha a vásárlásról van szó: képtelen vagyok ellenállni a magassarkúknak, pedig szinte egyáltalán nem viselek már ilyesmit. Ha viszont már megvettem őket, próbálom hasznukat venni: mikor azt látom, hogy a férjemmel kezdünk egymásra hangolódni, belebújok az egyik cipőmbe, később, mikor minden ruhadarab lekerül, csak ez marad rajtam. A férjem szerint ez kissé mókás, de nem zavar, engem nagyon beindít.” (5 éve házasok)

8. Ami garantáltan többet nyújt egy „Jó reggelt!”-nél

„Néha azzal keltem fel a férjem, hogy a számmal kényeztetem. Imádom a reggeli szexet, így legalább van miről fantáziálnunk, miközben végeláthatatlan meetingeken ülünk egész nap.” (3 éve házasok)

9. In medias res

„Lehet, hogy kissé unalmasan hangzik, de miután egész nap a kisgyerekünket üldözöm a lakásban, nem sok energiám marad a szexi újításokra. Amikor úgy érzem, hogy kezdjük elhanyagolni egymást a párommal, egyszerűen csak belevágok a szexbe. Még akkor is, ha éppen nem vagyok a megfelelő hangulatban, mert ez általában pár perc alatt megváltozik.” (5 éve házasok)

10. Húzd az agyát!

„Amikor készülünk valahová a férjemmel, és nagyon vágyom egy kis esti akcióra, mindig elhúzom az orra előtt a mézesmadzagot. Szexi fehérneműben sminkelek és pakolászom, az öltözködéssel pedig várok az indulásig. A férjemet szinte azonnal elkapja a vágy a látványtól, de elhessegetem őt. Amikor viszont hazaérünk, rögtön egymásnak esünk.” (1 éve házasok)

11. Sose becsüld le a párna erejét!

„Amikor elunom a misszionáriust, vagy csak nem tudok elélvezni ebben a pózban, berakunk egy párnát a csípőm alá. Mindkettőnknek szenzációs lesz tőle a szex, főleg ha egy kicsit össze is szorítom a lábaimat…” (2 éve házasok)

12. Pajkos reklámszünet

„Munka, vacsora, gyerekfürdetés, esti mese és zuhanyzás – ezután épp csak annyi erőnk marad, hogy bezuhanjunk az ágyba és nézzünk valami agyzsibbasztó filmet a tévében. Hogy egy kicsit feldobjuk az estéket, elkezdtünk egy furcsa játékot: minden reklám alatt csókolózunk. De amint folytatódik a film, megnyomjuk magunkon a stop gombot, és vége a romantikának. Helyzettől függően lehet frusztráló, izgató vagy mókás a játék. És ami a legjobb: amint vége a filmnek, mindig átcsap szexbe.” (8 éve házasok)

13. Meztelen vasárnap

„Ne szervezzetek programot, pakoljatok fel a kedvenc ételeitekből, és töltsétek az egész napot otthon, kettesben. A férjem és én időről-időre beiktatunk egy-egy ilyen vasárnapot. Csak egy szabály van: tilos ruhát viselnünk. Mondanom sem kell, a napi három szex garantált.” (3 éve házas)

14. Szex bárhol, kivéve a hálóban

„Elégedett vagyok a szexuális életünkkel, de be kell ismernem, rutinná vált nálunk a testiség. Péntekenként, miután lefektetjük a lányunkat, a férjem követ a hálószobába. Tegnap viszont, amikor összemelegedtünk a kanapén, úgy tettem, mintha nem hallanám, hogy azt mondja, menjünk fel az emeletre. Izgató dolgokat suttogtunk egymás fülébe és olyan pózokban szexeltünk, amikről évek óta még csak álmodozni sem mertünk. Mosolyogva és nevetgélve feküdtünk le aludni. Ezután meg se állunk a dolgozószobáig és a zuhanyzóig, sőt talán még a kocsiban is teszünk egy próbát!” (9 éve házasok)

15. Ne aggódj, az csak egy vibrátor!

„Mindig tartottam attól, hogy megosszam a párommal a szexuális fantáziáimat, ráadásul sosem jártam még szexshopban korábban, így amikor végigsétáltunk a sorok között, rögtön elpirultam. Ekkor a párom elkezdett poénkodni az egyik vibrátor alakjával, és megtört a jég. Átnéztük a kínálatot és néhány vibrátorral állítottunk haza. Csak ennyit mondok: instant orgazmusom volt, biztos, hogy visszatérünk még a boltba.” (3 éve házasok)

16. Mikor is volt az utolsó?

„Ha túl tudsz jutni a pikáns néven, érdemes letöltened a Sexulator nevű alkalmazást. Vezesd benne, mikor és mennyit szexeltek a pároddal. Ha kissé ritkul az alkalmak száma, tisztán látni fogod, és remélhetőleg érzel is majd a késztetést arra, hogy változtass. Imádom, hogy piszkos kis üzeneteket küldhetek az appon keresztül a férjemnek. Ezek a kis titkok felpezsdítik a szorgos hétköznapokat.” (16 éve házasok)

Nyitókép: 4 PM production/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: