2020 első hajszíntrendje: a vanília jégkása

Ragyogó külsőt kölcsönöz, nem igényel rendszeres frissítést és az ősz hajszálak elfedéséhez is remek választás. Ez a vanília jégkása.

Arról korábban már írtunk, hogy a hajkoronánkat illetően milyen fazonokért rajongunk 2020-ban, nem kellett sokat várni, és az is kiderült, idén melyik hajszínnel lehetünk igazán trendik! A szőke espresso után újabb világos árnyalat hódít, mégpedig a vanília jégkása, amit egy amerikai hajfestékspecialista álmodott meg:

A vendégek ragyogó árnyalatra vágynak – függetlenül attól, hogy mennyire világosak a tincseik. És arra, hogy minden pillanatban fotókompatibilisek legyenek.” – árulta el Chad Kenyon. Éppen ezért készítette el nemrég a klasszikus Winter Blonde árnyalat frissített verzióját, a vanília jégkását. A szakember a New Beauty oldalnak azt is elmondta, hogy ez a jeges szín egy sokkal szofisztikáltabb verziója az eredetinek, és azért volt szükség az újításra, mert a Los Angeles-i ügyfélkörnek is igénye volt rá. A festés során csupán néhány tincset világosítanak, amely szuperül mutat a sötétebb tincsekkel vegyítve. A frizura mellett szól az is, hogy nem igényel rendszeres karbantartást és szuperül elfedi az ősz hajszálakat is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chad Kenyon® (@chadkenyon) által megosztott bejegyzés,

Neked hogy tetszik?

Nyitókép: @chadkenyon/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: