Piacra dobták a 2020 illatú gyertyát és sosem találod ki, milyen illatjegyei vannak

2020 nem sok jó emléket hagy maga után, de a gyártó ennek ellenére megpróbálta egy kellemes illatú gyertyával jellemezni az idei évünket.

Ha azt hitted Gwyneth Paltrow vaginaillatú gyertyájánál vagy a McDonald’s hamburgeres változatánál furcsábbat nem lehet elképzelni, akkor kapaszkodj meg. A brit székhelyű Flaming Crap elég merész ötlettel állt elő: piacra dobták a 2020 illatú gyertyát, amely tökéletesen összefoglalja az idei évet. Ha jövőre valakinek nagyon hiányozna 2020 – van egyáltalán ilyen ember? -, akkor elég meggyújtania a Flaming Crap termékét és az otthonát betölti a banánkenyér, a kézfertőtlenítő, a pézsma és Joe Exotic illata.

Nem véletlen, hogy a gyártónak erre a négy illatra esett a választása. A legfelső réteg, azaz a banánkenyér illat nem szorul sok magyarázatra. Mind jól tudjuk, hogy a karantén alatt az egész világon végigsöpört a baking boom és a banánkenyér elképesztő népszerűségre tett szert. A következő réteget a mindennapi rutinunk részévé vált kézfertőtlenítők ihlették. Ha ez is elfogyott, akkor a pézsma következik. Ezzel az otthoni DIY barkácsolásokra szeretnének emlékeztetni mindenkit. Végül elérkezünk a Joe Exotic illathoz, amelyet a Netflix sikersorozatának, a Tigrisvilágnak a főszereplőjéről mintáztak. A Flaming Crap szerint utóbbi egy olcsó arcszesz és fás illatok keverékéből tevődik össze.

Fotó: Flaming Crap

A 2020 Scent szójagyertya teljesen környezetbarát és vegán, ráadásul a papírcímke is újrahasznosított alapanyagból készült. Égési ideje körülbelül 30 óra, ami azt jelenti, hogy az egyes rétegeket nagyjából 7,5 órán keresztül élvezhetjük. Abban nem vagyunk biztosak, hogy a lakásunkat kézfertőtlenítő illattal szeretnénk elárasztani, de csak a poén kedvéért lehet, beruháznánk egyre. Valószínűleg sokan gondolkodtak hasonlóan, hiszen a limitált kiadású termék első szériáját már elkapkodták, de a gyártó azóta feltöltötte a készleteket és mindenkit megnyugtatott, hogy az ünnepek előtt újabb adag érkezésére lehet számítani. Úgy tűnik, idén sok helyen nem mézeskalács, hanem banánkenyér illat jellemzi majd a karácsonyt. Ha te is szeretnél valakit, vagy saját magad egy 2020-as szójagyertyával meglepni, akkor a Flaming Crap weboldalán 15 fontért, azaz körülbelül 6000 forintért vásárolhatod meg.

Fotó: JD + Kate Industries

Nem a Flaming Crap az egyetlen, aki 2020 illatú gyertyát dobott a piacra. Bár, ha a JD + Kate Industries termékéről beszélünk, a szag talán jobb kifejezés. Az amerikai vállalat ennél pesszimistábban tekint vissza az évre, ezért a gyertya „illatát” a szemétről mintázták. 

Forrás: Apartment Therapy
Nyitókép: Flaming Crap

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: