Jópofa karácsonyfadíszek, amelyeket a 2020-as év inspirált

Idén nincsenek könnyű helyzetben azok, akik rajonganak a szellemes karácsonyfadíszekért: kézfertőtlenítő és WC papír alakú dekoráció is kerülhet a fára.

2020 biztosan nem a legjobb évként vonul be a történelembe, de abban egyetérthetünk, elég emlékezetes marad. Azonban a kesergés helyett inkább őrizzük meg a pozitív emlékeket, illetve mosolyogjunk egyet 2020 legabszurdabb jelenségein. Ugyanis bőven akadt belőlük. A Tigrisvilágból megismert Joe Exotic, a kézfertőtlenítők és a banánkenyér már egy illatgyertyákat forgalmazó céget is megihlettek, de mások is emléket állítottak az idei év mémjeinek. Szeretnél később is emlékezni a WC papír válságra és a Zoom-meetingek végeláthatatlan sorára? Akkor miért nem szerzel be egy bizarr, mégis zseniális karácsonyfadíszt?

Kézfertőtlenítő

Fotó: Anthropologie

Ha egy logót kellene tervezni a 2020-as évnek, akkor egy kézfertőtlenítő nem hiányozhatna róla. A karácsonyfadísz gyártója felhívja az emberek figyelmét: a dísz nem helyettesíti a tényleges kézmosást. Úgyhogy irány kezet mosni!

Szobanövény

Fotó: Magnolia

A szobanövény-kultusz már az előző években is igen erőteljes volt, de a karantén időszaka alatt még nagyobb figyelmet kaptak zöld barátaink. Ha az otthonodat már elárasztottad növényekkel, akkor jöhet a karácsonyfa. Mit szólnál egy monstera díszhez?

Banánkenyér

Fotó: Society Social

Mit felelsz majd, ha az unokáid megkérdezik „mama, mit csináltál a 2020-as karantén alatt”? Ha a válaszod az lesz, „három hónapon keresztül banánkenyeret sütöttem és kovászt nevelgettem”, akkor ez a karácsonyfadísz nem hiányozhat a fáról.

Dr. Fauci

Fotó: The Paper Store

Az Egyesült Államok vezető járványügyi szakembere, Dr. Anthony Fauci saját karácsonyfadíszt kapott.

Zoom logó

Fotó: sonjabegonia/Etsy

2020-ban senkinek sem kell bemutatnunk a Zoomot, azaz a csoportos videóbeszélgetések, az online munkahelyi meetingek és a virtuális házibulik első számú támogatóját.

WC papír

Fotó: Urban Outfitters

Ki gondolta volna, hogy egyszer öt szupermarketet kell végigjárnunk, hogy az utolsó kis kiszerelésű WC papír csomagért vérre menő küzdelmet folytassunk? Belegondolni is röhejes, milyen szürreális jelenetsorok játszódtak le tavasszal. De egy kis nevetés egy ilyen év után mindenkire ráfér. Úgyhogy miért ne tehetnénk egy ünnepi díszbe öltöztetett gurigát a fára?

„Bocsi, le voltam némítva”

Fotó: Graymade Designs/Etsy

Egy újabb utalás a Zoom videóbeszélgetésekre. Tökéletes ajándék azoknak, akik fél óra után vették csak észre, hogy nincs bekapcsolva a mikrofonjuk vagy három hónap alatt sem jöttek rá arra, hogy osszák meg a képernyőt másokkal.

Joe Exotic

Fotó: Burke Decor

Idén egyetlen ünnepi fa sem teljes a Tigrisvilág különc magánállatkert tulajdonosa, azaz Joe Exotic bundesliga-frizurája és szemkápráztató ingje nélkül. Ki ne örülne annak, ha az a férfi díszítené a karácsonyfáját, akit a nem túl éles esze a popkultúra részévé tett? Mi legszívesebben a fenyő csúcsán kerítenénk neki helyet, de egyelőre be kell érnünk egy klasszikus dísszel.

Borospohár

Fotó: Urban Outfitters

2020 előtt nem nézték volna jó szemmel, ha egész nap otthon ülsz és reggeli kávé után már nyitod is a borosüveget. 2020-ban viszont igazi hősnek számítottál. Ennek állít emléket ez a „nincs szükségem indokra, csak egy pohárra” feliratú karácsonyfadísz.

Névre szóló gömbdísz

Fotó: StoneFawxStudios/Etsy

Egy személyre szabott karácsonyfadísszel szeretnéd meglepni a barátaidat? Akkor megtaláltad a tökéletes ajándékot. Mégis miért emlékeztet minket ez a gömbdísz az idei évre? A név alatt található „nem csinált semmit 2020-ban” felirat magáért beszél.

Nyitókép: Anthropologie, Burke Decor

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: