8 ikonikus szett 2022-ből, amelyeket lehetetlen elfelejteni

A stílus maga az ember, ugyanakkor nagyszerű kifejezőeszköze is annak, akik vagyunk. Tudják ezt a sztárok is, akik számos szuper szettel is igyekeztek felejthetetlenné tenni a 2022-es évet, lássuk most a legemlékezetesebbeket!

Amikor magunk mögött hagyunk egy évet, érdemes áttekinteni és egy kis értékelést tartani, hogy mit hozott és mit tanulhattunk belőle. 2022 bővelkedett változásokban, és olyan, mintha minden felgyorsult volna. Az áttetsző ruhák évében végre sokkal elfogadóbbak lettünk a különbözőségekkel kapcsolatban, és újrafogalmaztunk számtalan régi berögződést is. A divatipar kiforgatta a világot a négy sarkából, ugyanakkor mindenkit arra biztatott, hogy bátran vállalja önmagát. Tavaly öltözködésével sok sztárnak sikerült megmutatni olyan aspektusokat, amelyek örökre átírták a konvenciókat.

Rihanna

Mindenki ügyeletes kedvenc rosszlányának 2022-ben is sikerült „a dobozon kívül gondolkodnia”. A terhességet, amit korábban még hatalmas anyagokkal takargattunk, egy ideje már divat kiemelni, de valljuk be, még senkinek sem sikerült annyira szexin és pimaszul, ahogy Rihannának. Hajrá csajszi, köszönjük, hogy töröd az utat előttünk!

Sarah Jessica Parker

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue & Glow (@vogue.and.glow) által megosztott bejegyzés


A divat Madonnájának számító SJP a Szex és New York második részében is jópárszor kényszerített minket arra, hogy dobjunk egy hátast. JW Anderson Pigeon clutch-ja lila kis gallérjával mindenképpen meghökkentő darab, amely leginkább azt hirdeti, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni.

Florence Pugh

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nini 🇺🇦 (@thllxn.am) által megosztott bejegyzés

Senki sem viselte úgy Valentino rózsaszín szettjét, mint Miss Flo. Aki ráadásul tavaly már leckét adott nekünk abból is, ahogy a Barbiecore-t egy pillanat alatt a testszégyenítés eszközévé változtatta. Öltözködésével egy küldetést teljesít, amely nyiltan azt üzeni, ne félj felvállani valamit, ami fontos neked, és szeresd a tested. Mi pedig őt szeretjük nagyon ezért.

Brad Pitt


Bár Bullet Train vagyis Gyilkos járat című filmjét lehúzták kissé nevetséges cselekményvonala miatt, Hollywood legendás szívtiprójának azért sikerült a promóciós turnét különlegessé varázsolnia. Az eddig klasszikus vonalat képviselő színész nagyot alakított kasmírszonyában és bakancsban a vörös szőnyegen is. És hogy mit jelent mindez számunkra? Talán azt, hogy sosem késő nézőpontot váltani, és bolondosnak kell maradni, mert akkor nem kezdhet ki az idő vasfoga.

Salma Hayek

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SalmaaaaxHayek (@salmaaaaxhayek) által megosztott bejegyzés

Oké, tudjuk, hogy Salma Hayek egy istennő, aki nagyszerű szettekben ragyogott tavaly a vörös szőnyegen, de ez a leopárdmintás fürdőruci akkor is nagyobb jelentőséggel bír, mint azt bárki hinné. A 2022 január első napjaiban közzétett testpozitív poszt ugyanis úgy adta meg az alaphangot a tavalyi év kezdetéhez, ahogy egy nagymacska érkezik: puhán, hangtalanul és mégis minden kétséget kizáróan. Szerepeljen idén az újévi fogadalmaink között az, hogy megtanuljuk szeretni és elfogadni magunkat, úgy, ahogy vagyunk.

Heidi Klum


Az évben, ahol mindenki megmutatta pőreségét, a korábbi Victorias Secret modell számára elérkezett az idő, hogy megengedje magának azt a luxust, hogy elcsúfítsa és elrejtse magát. A kifutókon számtalanszor láttuk fehérneműben fantasztikus testét, így ebben a hernyójelmezben, amely vizuális metaforája annak, hogy ne érdekeljen mit gondolnak rólad, tényleg mindenkit lesokkolt.

Kim Kardashian

A 2022-es év egyik kétségkívül legnagyobb felhajtása Kim Kardashian és természetesen Marilyn Monroe nevéhez fűződik, már ami a nagy antrékat illeti. Kimre szabták a 6000 kristályból álló „Happy Birthday, Mr. President” ruhát, amely eddig egy multimilliós trezorban várta, hogy újra megcsodálhassuk. Semmi kétség, az amerikai történelem első pucér ruhájával Kim is örökre beírta magát a divattörténelembe. Az üzenet pedig annyi, hogy a valódi érték örök kincs.

Timothée Chalamet

Bár a férfiak még mindig kevesebb szerepet vállalnak a divattal való kommunikálásban, szerencsére egyre többen eszmélnek. Ilyen például Timotée Chalamet, a Homeland, a Dűne és a Kisasszonyok sztárja, aki rendkívül stílusos módját választotta az androgün elfogadásáért való küzdelemnek. Férfias, intelligens figyelemfelkeltő és mégis szexi a volt a megjelenése a tavalyi Velencei Filmfesztiválon.

Nyitókép: Fotó: Gerald Matzka / Stringer /GettyImages
Forrás: vogue.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: