2024 sokszínű körömtrendjei

Ahogy a cipők és a ruhák divatja, úgy a körömtrendek is évről évre változnak. 2024 legdivatosabb manikűrjei között pedig biztos mindenki megtalálja majd a maga kedvencét.

A klasszikusnak mondható sötét bordótól elkezdve, az év trendszínének kikiáltott peach fuzz árnyalaton át, egészen a metálos fényben ragyogó manikűrökig, szinte minden stílus divatos lesz 2024-ben. Tavaly a „glazed donut nails” trendjéért rajongtunk, de miért leszünk oda idén? Mutatjuk!

A piros ötven árnyalata

A vörös körmök divatja évtizedek óta töretlen, az éppen aktuálisan trendi árnyalatok viszont gyakran megújulnak. Ha ti is imádjátok ezt a klasszikus színt, van egy jó hírünk! 2024-ben szinte egész évben pirosban tündökölhetnek a körmeink. Divatos lesz a skarlátvörös, de a tavaly hódító cseresznyepiros is tovább tartja magát, azonban most egy gazdagabb, sötétebb verzióban hódít majd. A gyümölcsös pirosak és az egészen mély árnyalatú, már-már feketébe hajló bordók is stílusosan trendi megjelenést kölcsönöznek körmeinknek idén.

Minimalista elegancia

Azok, akik nem rajonganak a pirosért, viszont mégis valamilyen időtálló és elegáns szín mellett tennék le voksukat, bátran kérjenek nude és halvány rózsaszín körmöket. A Barbie-pinknek 2023 végével ugyan leáldozott, viszont a rózsaszíntől ettől függetlenül sem köszöntünk el. Az idei év egyik megdönthetetlen trendszíne a „millenial pink” lesz, ez a kellemes, üde és könnyed árnyalat pedig mindenki szívét elrabolja majd. Ugyanígy nyerő lehet, ha egy időtálló nude mellett döntünk, hiszen az nemcsak klasszikus, hanem még praktikus választás is lehet. Kombináljuk leheletnyi csillogással, egy-egy glitteres részlet vagy pár kristály máris egyedivé teheti ezeket az egyáltalán nem hivalkodó színeket is.

Színek kaválkádja

A francia körmök divatja is örök, így a trenddiktátorok azt is szinte évről-évre újítják meg, elkerülve azt, hogy beleunjunk. A vastag fehér körömvégek helyett már tavaly is egészen más megoldásokat választottunk, ez a tendencia pedig idén is folytatódik. A francia manikűr sokáig a hosszabb körmöket viselők kiváltsága volt, ezzel viszont 2024-ben végleg leszámolhatunk. A legmenőbb körmösök és manikűrösök idén a rövid körmökön prezentálják a trendet. A klasszikus fehér végek helyett pedig az évszakhoz igazodva használják legszínesebb lakkjaikat. Ha úgy tartja kedvünk, akár minden körmünk vége más színben pompázhat és még így sem lesz nevetséges a megjelenésünk.

Egy kis ragyogás

A tavalyi évet szinte teljes egészében Hailey Bieber „mázas fánk” hatású körmei uralták. A visszafogott ragyogás helyett azonban most az egészen metálos fény határozza meg az évet. A króm körmök idén ugyanis szinte bármilyen színben szupertrendinek számítanak majd. Legyen szó halvány, ezüstös árnyalatról vagy feketéről, ugyanolyan stílusos lesz, mint az idén hódító arany.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sadie Forgham (@bysadiedaisy) által megosztott bejegyzés

Fokozódik a természetesség

Idén a neutrális árnyalatok rajongói is örülhetnek, hiszen a zöld visszatér a körmöktrendek palettájára. A Pantone „Bistro Green”-je pedig reflektorfénybe kerül 2024-ben! De más pasztelles, halvány árnyalatai tökéletes választásnak bizonyulhatnak, hiszen ezek ugyanolyan jól kombinálhatóak, mint egy bézs vagy egyéb más világos színek. Akár már most is kérhetjük körmösünktől, viszont az biztos, hogy nyáron sem tudunk vele mellélőni.

Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Tedd meg a befizetéseidet, mi pedig megnöveljük a nyerési esélyeidet maximum 275 000 forintig. (x)