24 órás élő közvetítéssel jelentkezik Oprah Winfrey, Marie Kondo, Julia Roberts és még több híresség

Több mint 200 szakember és híresség készül valamilyen előadással a The Call to Unite 24 órás online streamingjére.

Több mint 200 híresség, előadó, művész, közösségi és politikai vezető vesz részt a péntek este kezdődő jótékonysági eseményen, amely a The Call to Unite nevet kapta. A magyar idő szerint hajnali 2:00 órakor kezdődő élő közvetítés több okból is különleges lesz: egy teljes napig követhetjük nyomon, több olyan elismert szakember, művész és híresség is megszólalását, aki a saját területén kiemelkedő eredményt ért el. A globális online közvetítés alatt többek között Oprah Winfrey, Marie Kondo, Julia Roberts, Common, Mandy Moore, Jennifer Garner és a volt amerikai elnök, George W. Bush is feltűnik a képernyőn.

A jótékonysági kezdeményezés Tim Shriver, a Speciális Olimpiai Szövetség elnökének szervezésében jött létre. ‚‚Segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akik életét most a fájdalom, a félelem, a magány és a bánat uralja – és reményt, támogatást szeretnénk kínálni nekik, miközben együtt építünk egy új jövőt.’’ – olvasható a The Call to Unite közleményében. Az esemény alatt a hírességek mellett hétköznapi emberek is szerepet kapnak, a résztvevők pedig valamilyen gyakorlattal, tanítással, beszéddel, dallal, előadással vagy saját tapasztalatukkal próbálnak támogatást nyújtani a nézőknek. De bárki kiveheti a részét az adományozásból, hiszen a közvetítés alatt felajánlást tehetnek a GiveDirectly-nek, ami a Covid-19 hatásai miatt nehéz pénzügyi helyzetbe került embereknek nyújt segítséget. Illetve kisebb-nagyobb összeggel támogatható a Point of Light is, amely segítséget nyújt a nonprofit szervezeteknek. A lelkes nézőknek pedig arra is van lehetőségük, hogy önkéntes munkára jelentkezzenek.

Az élő közvetítés helyi idő szerint május 1-jén este 8-kor veszi kezdetét (magyar idő szerint 2-án hajnali 2-kor) és a megálmodó, Tim Shriver nyitja meg a műsort. Ezután bukkannak fel sorra a vendégszereplők. A Call to Unite élőben követhető a www.unite.us weboldalon, valamint a nagyobb streaming oldalakon: beleértve a Facebookot, a YouTube-ot, a Twitch-t, a Twittert, a LinkedIn-t valamint a SiriusXM Stars 109. csatornáját. Illetve a közvetítés részleteit később a Spotify-on is meghallgathatjuk majd.

Szerintünk érdemes lesz belenézni a közvetítésbe – elég csak egy pillantást vetni a résztvevők listájára: Alanis Morissette – énekesnő, Aloe Blacc – énekes, Andrew Maxwell – komikus, Common – rapper, Eva Longoria – színésznő, Jennifer Garner – színésznő, Jewel – énekesnő, Julia Roberts – színésznő, Marie Kondo – tanácsadó, Martin Luther King III – jogász, Naomi Campbell – modell, Oprah Winfrey – műsorvezető, George W. Bush – korábbi amerikai elnök, Quincy Jones – zenész, Simon Sinek – író és még sokan mások részt vesznek a kezdeményezésben.

Forrás: unite.us
Nyitókép: Steve Jennings/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: