3 csillagjegy, akikre később találhat rá a szerelem

Az alábbi jegyek szülöttei lehet, hogy nem huszonévesen találják meg az igazit, hanem később ismerkednek meg a nagy Ő-vel. Lássuk, kik lehetnek ők!

Gyerekkoromban úgy képzeltem, hogy 33 éves koromra nemcsak hogy megtalálom az igaz szerelmet, hanem két gyermekünk is lesz a férjemmel. Meg persze sok kutyánk, menő autónk, gyönyörű kertes házunk… pont mint a mesékben. Aztán, amikor 29 éves koromban még se híre, se hamva nem volt az Igazinak, romantikus lélek lévén kezdtem kicsit drámainak érezni a helyzetet. Akkoriban olvastam viszont először arról, hogy a születésünk ideje is meghatározhatja, mikor botlunk bele életünk párjába. Mert bizony, egyes csillagjegyekre később találhat rá a szerelem. Az a hatalmas és igaz szerelem, aminek házasság lehet a vége. Lássuk, az asztrológia mely jegyek szülöttjeit sorolja ide.

A Kosnak meg kell érnie a komoly kapcsolatra és a nagy szerelemre

Ha a Kos (március 21. – április 19.) jegyében születtél, nem mondunk neked újat azzal, hogy képes vagy két perc alatt belehabarodni valakibe. Ha kölcsönös a dolog, akkor pedig fejest ugrasz a kapcsolat szenvedélyes, mindent elsöprő szakaszába. A szerelemhormonok és a kezdeti izgalmi állapot csillapodásával viszont felteheted magadnak a kérdést: „Tényleg ez a kapcsolat az, amit kerestem? Nem hátráltat a partnerem valamiben?” A válasz pedig még húszas éveid vége felé járva – vagy később is – az lehet, hogy „de, nagyon is”.

Ezért nem ritka, hogy a Kosok még harmincas éveikben is őrzik a függetlenségüket: szeretnek szórakozni, ismerkedni, bátran vágnak bele a kalandokba, és igen, megélik a pillanatot. A megállapodás gondolata pedig csak később születik meg a fejükben. Amikor azonban a Kos megérik az elköteleződésre, akkor a házasságtól sem lehet visszatartani őt.

Az Ikrekre is később találhat rá a szerelem

Az Ikrek (május 21. – június 20.) szülöttei elég hamar rájönnek, hogy a világon több milliárd ember él, ezért nem igazán látják értelmét annak, hogy életük végéig egyetlen emberhez kössék magukat. Legalábbis egy ideig. Nekik aztán tényleg szükségük van arra, hogy a partnerük fenntartsa az érdeklődésüket. Ha a kapcsolatban már nem találnak elég izgalmat és játékosságot, könnyen lehet, hogy új szerelem után néznek – ha nem is tudatosan.

Mivel az Ikrek sok követelményt támaszt a partnerével szemben, időbe telhet, amíg megtalálja az ideális partnert. Ez lehet az oka annak is, hogy esetleg később házasodik, mint a környezetében élők.

A Vízöntő a szabadságát félti

Minden Vízöntő (január 20. – február 18.) igazi szabad szellem, aki nemcsak független és intelligens, de az is nehezére esik, hogy teljesen megbízzon az emberekben. Nem egyszerű kombó, ugye? Nos, ez lehet az oka, hogy a Vízöntőkre is később találhat rá a szerelem. És még amikor szerelmesek, akkor is szükségük van az énidőre és arra, hogy mindig elegendő teret kapjanak. Ezt nem minden partner viseli jól (a ragaszkodóbb jegyek szülöttei elhanyagolással vádolhatják meg a Vízöntőt, aki ezt a lelkére veszi). Emiatt lehet, hogy még a jól induló kapcsolatok sem tartanak sokáig.

De ha Vízöntőként olyan emberrel találkozol, aki miatt kész vagy a kompromisszumokra, és hajlandó lehetsz megbarátkozni a házasság gondolatával, ott akár életre szóló kapcsolat is köttethet!

Forrás: Bustle.com
Nyitókép: PeopleImages /GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: