3 csillagjegy, akinek felejthetetlen élményeket hoz a nyár

Rengeteg kaland, fülledt romantika, álomszerű nyaralások, gátlástalan szórakozás és jól megérdemelt pihenés – felsorolni is nehéz, mi mindent rejt magában a nyár, amelyre idén a következő 3 csillagjegy gondol majd vissza a legnagyobb örömmel.

Tegnap, azaz június 21-én volt a nyári napforduló, vagyis hivatalosan is kezdetét vette a csillagászati nyár. Azonban ez nemcsak azt jelenti, hogy mától egyre rövidebbé válnak a nappalok: sokunknak az élete is nagy fordulatot vesz. Ráadásul éppen ma kezdődik a Rák hava is, ami hatással lehet az érzelmekre. Ne lepődj meg, ha másképp alkalmazkodsz a váratlan helyzetekhez, a szokásosnál gyorsabban és hevesebben reagálsz a téged érő impulzusokra. Viszont ebben az időszakban a pozitív élményeket, a boldog pillanatokat is sokkal erősebben éled meg. A következő három csillagjegy pedig nem panaszkodhat, hiszen ezen a nyáron a csillagok rájuk mosolyognak, és rengeteg felejthetetlen emlékkel gazdagodnak, valamint sokat tanulhat és fejlődhetnek. 

Bika

Kedves Bika, készülj fel, mert a nyári napfordulót követő időszakban feléled benned a kíváncsiság. Ez arra ösztönöz majd, hogy új készségeket tanulj, képezd magad – akár olyan területeken is, amelyekre korábban a legvadabb álmaidban sem gondoltál volna. Habár lehet, hogy számodra nem ez lesz az év legaktívabb időszaka, de biztosan az egyik leghasznosabbnak könyveled majd el. Ugyanis a sok új információt magadba szívva jobban megismered majd a körülötted lévő világot, valamint a saját működésedet is egyre inkább megérted. Ráadásul ez az időszak arra is tökéletes, hogy új vállalkozásba kezdj, valamint egy-egy kirándulás vagy utazás során különleges élményeket szerezz, fontos leckéket tanulj. 

Rák

Annak ellenére, hogy a Rák a vízjegyűek közé tartozik, a csillagjegy hava az év legmelegebb időszakában kezdődik – mi bizonyíthatná jobban azt, hogy ez az évszak csak rólad szól. A csillagászati nyár kezdete fordulópontot jelent a mentalitásodat illetően: felerősödik az öntudatod, magabiztosabbá válsz és ez a szociális kapcsolataidra is pozitív hatást gyakorol. Pesszimista énedtől most hosszú időre elköszönhetsz, ennek hála pedig olyan programokra is igent mondasz, amiket normál esetben lehet, hogy egy mondvacsinált indokkal lemondanál. Használd ki, hogy hirtelen magadra sem ismersz majd (a szó legpozitívabb értelmében), és próbálj ki új szórakozási és pihenési formákat, kóstolj meg olyan ételeket és italokat, amiket még sosem próbáltál. Valamint ismerj meg minél több embert, mielőtt személyiséged visszahúzódó oldala visszatér. Ha ezeket a tanácsokat megfogadod, életed egyik legjobb nyara vár rád.

Oroszlán

Június 21-én te is meglepő fordulatra számíthatsz. Felerősödik benned az a vágy, hogy egy kicsit mélyebben megértsd szokásaidat és viselkedésedet. Előfordulhat, hogy az önismereti utazás közben felelevenítesz néhány kellemetlen, fájdalmas emléket, de ez is a fejlődés fontos része lesz. Légy gyengéd, és ne félj attól, hogy sebezhetőnek mutatkozz – inkább oszd meg egy fontos személlyel a gondolataidat. Júliusban visszatér igazi Oroszlán-éned. Sőt, a júniusi lelassulás után olyan energiával veted magad bele a nyárba, hogy mindenki irigykedve néz majd téged. Azzal, hogy egy kicsit jobban megismerted önmagad, határozottan tudod, mivel szeretnéd tölteni a szabadidődet júliusban és augusztusban. Annyit elárulhatunk, hogy romantikában, kalandokban és örökre szóló élményekben gazdag két hónap vár rád.

Nyitókép: pch.vector/Freepik

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Legnépszerűbb cikkek: