3 fürdőbomba, amivel egy kis előkarácsonyi hangulatot varázsolhatsz a fürdődbe

Megérkezett a LUSH karácsonyi kollekciója

Tudjuk, messze még a karácsony, de ugyan kinek ne esne jól egy kicsit alámerülni a fűszeres habokban, hogy a háta mögött hagyja a hét fáradalmait. Íme 3 fürdőbomba, ami garantáltan ellazít!

A Grincs és én valószínűleg a legjobb haverok lennénk, ugyanis egyáltalán nem vagyok oda a karácsonyért. Az idő előtti hangolódás, a bevásárlóközpontokban felcsendülő ünnepi nóták, a csillogó díszek és a novemberben az üzletek polcain sorakozó szaloncukor teljesen kiábrándított. Az évek alatt szépen lassan eljutottam odáig, hogy a hátam közepére se kívánom az ünnepeket, pedig gyerekként, ahogy a legtöbben, úgy én is imádtam.

Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon a karácsony romlott el vagy én.

Végül rájöttem, hogy mindketten: a karácsony azzal, hogy elüzletiesedett. Nem arról van szó, hogy nem szeretem az ajándékokat, de a féktelen vásárlás, és a csak vegyünk valamit, mindegy, hogy mit elve elvette a meglepetés valódi örömét. De én is elromlottam az évek alatt. A rengeteg munka miatt épp csak beesek december 24-én a konyhába, sietek, hogy összeüssek valami frenetikusat, majd rohanok rokontól rokonig, és képtelen vagyok megélni csak egy percre is az ünnep varázsát. Idén azonban nagyon szeretném, ha ez másként lenne. Éppen ezért arra gondoltam, hogy visszahozom a várakozás örömét, ami gyerekként annyira felértékelte ezt a pár napot. Ehhez pedig már jóval karácsony előtt próbálok olyan programokat beiktatni, amik lépésenként felkészítenek a karácsony csodájára. Első programom épp kapóra jön, ugyanis semmi sem frissít fel úgy egy fárasztó hét után, mint egy habos fürdő. Én a LUSH fürdőbombái közül választottam magamnak, természetesen a készülődés nevében a karácsonyi illatok közül. Íme 3 kedvencem:

Egy vízilovat szeretnék karácsonyra

LUSH
I Want a Hippopotamus For Christmas fürdőbomba, LUSH 1190 Ft

Mi mást, ugye? Nos, ez a mini víziló a legkisebb lakásban is elfér, és az illata is rendkívüli! Jobbat elképzelni sem tudok, mint alámerülni az orgonalila vízben, és ellazulni a pattogós cukorka hangjára. A frissítő grapefruitolaj és a bergamott hatására a fürdés után úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna.

Vigyázz, hógolyó!

LUSH
Snowball fürdőbomba, LUSH 1990 Ft

A minimalista megjelenésű fürdőbombának az illata az, ami megfogott, ugyanis cseppet sem visszafogott. Nagy-nagy kedvenceim a menta és az eukaliptusz a szaunaszeánszok emlékét idézi, nem is kérdés, hogy a Snowball névre keresztelt fürdőbomba az egyik legjobb választás, ha ellazulnék. A golyó közepé lévő csillám pedig már csak ráadás!

Jótündér Keresztanya megérkezett

LUSH
You Shall Go To The Ball fürdőbomba, LUSH 1990 Ft

Epres, rózsaszín és szuperül puhítja a bőrt! Ha éppen egy partiba készülődök, ez az a fürdőbomba, ami garantáltan megadja a hangulatot. Persze ezzel a lehengerlő illattal és megjelenéssel a fürdés önmagában is emlékezetes pillanat lehet, a tündérmesémet én írom!

Nyitókép: LUSH

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: