3 hely hazánkban, ahol kipróbálhatod a tradicionális hammam rituálét

Török masszázs a fővárosban és vidéken

Odáig vagy az aromaterápiáért? Imádod, ha kényeztetnek? Tégy jót magaddal és próbáld ki a hammam rituálét. A keleti technika nemcsak a lelkednek tesz jót, még a szépséged megőrzésében is segít!

Royal Lotus Spa és Masszázs szalonok

Szépülnél és közben még a stresszt is messzire űznéd? Jó megoldás lehet erre egy hammam fürdő. A szellemedre és a testedre is nyugtatóan hat a meleg gőz-hidroterápia, nagyszerű ellenszere a stressznek. Egy ilyen kezelés után nemcsak a tested frissül fel, a bőröd is sokkal puhább és ragyogóbb lesz. Mivel serkenti a vérkeringést, így felveszi a harcot a narancsbőr ellen. Fontos, hogy a rituálé után közvetlenül ne zuhanyozz le, hagyd, hogy az értékes és gazdag olajok beszívódjanak a bőrödbe. Hétfőtől szombatig reggel 10-től este 21 óráig, vasárnap 10-től este 20 óráig várnak a fővárosban három helyen is!

Hol?

Royal Lotus Thai Massage Savoya Park
1117, Budapest Hunyadi János út 19.

Royal Lotus Thai Massage Campona
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.

Royal Lotus Thai Massage&SPA
1061 Budapest, Paulay Ede utca 56.

Mandala Day SPA

Nincs időd hosszabb kiruccanásra, de valamelyik hétköznap szívesen kipróbálnád a török rituálét? A 13. kerületben található Mandala Day SPA szolgáltatásai között több verzióban is megtalálhatod a hammamot: választhatsz a klasszikus hammam fürdetés, a Marrakesh rituálé, a tradicionális török rituálé, valamint a Holt-tengeri hammam rituálé közül. A közös bennük, hogy mindegyik vizes kezelés fűtött márvány pulton, különleges Vichy zuhannyal és fényterápiával történik.

Hol? 1133, Budapest Ipoly u. 8.

Egri Török Fürdő

Ha szívesen megcsodálnál egy igazi műemléket, ráadásul úgy érzed, semmi másra nincs szükséged, csak egy kis énidőre, akkor érdemes ellátogatnod Egerbe, a helyi Török Fürdőbe. Az épületben található Török medence még az 1600-as években készült, így ez a fürdő legrégebbi részének számít. Az ilidzsák, azaz az eredeti török stílusú medencék mellett még hammam masszázs, gőz és leöntő fürdő is a látogatók rendelkezésére áll. A bőrödnek és az egészségednek is kedvező rituálé kipróbálása után, ebben a szép időben húzz túrabakancsot, fedezd fel a történelmi várost, a nap zárásaként pedig irány a Szépasszony-völgy!

Hol? 3300, Eger Fürdő u. 3.

Fotó: Kzenon/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: