3 kérdés, amit a férfi feltesz magának az első randin

Bizony, mi nők jó ideje próbálunk rájönni, vajon mi kell a férfinak. Ezért most őket kértük meg, hogy mondják meg, feketén-fehéren.

Amikor randizni kezdesz egy sráccal, akiben látsz fantáziát, bizonyára benned is felmerül a kérdés, vajon mit akar ez a férfi? Komolyan gondolja a kapcsolatot? Akar gyereket? Mik a hosszútávú tervei? ésatöbbi ésatöbbi. Csakhogy, amíg a te buksid a biztonságra hajtó kérdéskörrel van tele, addig a férfiakat teljesen más dolgok foglalkoztatják veled kapcsolatban. Íme a három kérdés, amit ő feltesz magának – és igen, tényleg kevés rá az esély, hogy kitalálnád ezeket.

szex nélkül pár
Fotó: stsmhn / Getty Images

Lehet vele évelődni?

Az évelődés, a viccelődés a férfiak számára létfontosságú. Ezáltal ugyanis játékos módon tudhatnak meg rólad egy csomó dolgot. Néha egy logikátlannak tűnő poén, vagy vicc is komoly mondanivalót hordoz. Megnézi, hogyan reagálsz rá, esetleg segít elindítani egy beszélgetést, amelyben kifejtheted mit gondolsz bizonyos dolgokról. De azt is leszűrheti, mennyire kreatív a fantáziád, hogyan kötöd logikailag a dolgokat. Megtudhatja általa, milyen a humorérzéked, esetleg az edukáltságod vagy az anyagiakhoz fűződő viszonyod. Azért ne feledd, hogy nem kell mindent az első pillanatban kiadni magadról. Jó, ha egy kicsit titokzatos vagy misztikus tudsz maradni a szemében.

Szórakoztató?

Ha tetszik, ha nem, aki búskomor, és csak az élet nehézségeiről képes beszélgetni vagy abba tesped bele, az nem vonzó a férfiak számára. Szórakoztatónak kell lenned. És ez nem azt jelenti, hogy feszt vicceket kell mesélned. Sőt. A viccmesélés kifejezetten negatív hatással van rájuk. Lehet, hogy most azt gondolod egy komoly kapcsolatot nem lehet a szórakozásra alapozni, de náluk ez pont fordítva működik. Ahhoz hogy lássák, hosszútávon is gondolkodhatnak veled, számukra fontos tényező, ha szórakoztató vagy.

Jobb emberré tesz?

Ez talán a legfontosabb kérdés számukra, amennyiben mondjuk házasságra adnák a fejüket. A férfiak ugyanis szeretnek tündökölni, ezért olyan nőket vesznek feleségül, akik mellett jobb emberré válhatnak. Amikor egy férfi azon kapja magát, hogy valami olyasmit tesz meg érted, amit egyébként nem tenne, akkor felébredt benne a vágy, hogy jobb ember legyen. Amikor egy férfi ad, akkor belédszeret. Az udvarlás ezért fontos és döntő szakasz egy kapcsolatban. A férfi itt élheti át azt, hogy rendkívüli dolgokat tegyen meg érted, ezért mindig bátorítsd arra, hogy udvaroljon neked.

Javíts a párkapcsolatodon ezzel a teszttel! Öt szeretetnyelv

Mi nők tényleg sokszor próbálunk megfelelni egy férfi kedvéért. Ez olykor megengedhető, de elsősorban azt kell szem előtt tartsuk, amikor felmerül bennünk a „vajon mi kell a férfinak kérdés, hogy a válasz mindig a NŐ. Ezért nem számít, milyen a hajad, mekkora a csípőméreted, vagy éppen mennyire szeszélyes, vagy zavaros az életed. Ha te női princípiumként tudsz jelen lenni az életében, úgyis kitart melletted és mindent meg fog tenni érted.

Forrás: yourtango
Nyitókép: Getty/Westend61

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: