3 szépségguru, akit követned kell az Instagramon

A szépségápolás nagyágyúi az Instagramon

Miután bekövetted őket, egyetlen kérdés fog felmerülni benned. Eddig hogyan élhettél nélkülük?

Gloria és Victoria – Chemist Confessions

Gloria és Victoria 2017-ben indította el könnyed és vicces beauty Instagram oldalát, a Chemist Confessions-t. A reklámoktól mentes termékteszteléseken kívül, az aktív szépségápolási összetevőkről és az anti-aging témájában okosodhatsz, ha követed a feedjüket. A különlegességük abban rejlik, hogy a fárasztó, körülményesen fogalmazott tudományos szövegek helyett, ők játékosan és sokkal emészthetőbb formában írnak a bőrápolásról. Összefoglalva a filozófiájukat: a szépségipar rengeteg kencéje közül segítenek kiválasztani a bőrtípusodnak legmegfelelőbb terméket. „Ha használsz egy kozmetikumot és az működik a bőrödön, akkor nem számít, hogy a világnak mi a véleménye róla, ragaszkodj hozzá!”

chemist confessions
Fotó: Instagram/Chemist Confessions

Michelle Wong – Beauty Science

A vegyészként doktorált Michelle weboldalán és Instagram oldalán viccesen és nagyon egyszerűen ad tanácsokat azzal kapcsolatban, hogy milyen kozmetikumokra érdemes beruháznod és mi az, amit jobb, ha kerülsz. Instagram profilját a mozaikszerű elrendezés nagyon felhasználóbaráttá teszi, a szöveges posztok pedig amellett, hogy hasznosak még némi humort is tartogatnak. Az egyik kedvenc posztunk:

science beauty - instagram
Fotó: Instagram/@labmuffinbeautyscience

Yana – Gelcream

Egy másik reklámoktól mentes, vizuálisan egészen lenyűgöző szépségápolásról szóló profil a @gelcream, ahol nemcsak egyszerűen az új kozmetikumokról olvashatunk, a textúrájukon és hatásukon kívül a csomagolásról és az árakról is tájékozódhatunk letisztult formában. Az Instagram oldal szerkesztője a Vouge és az AnOther Magazine divatszerkesztője, aki szerint a bőrápolás során nincs szükségünk egy rakás méregdrága kencére, ő inkább a minimalizmusra szavaz. Az oldal fókuszában nem az egyes termékek állnak, hanem a márkák és azok az értékek, amelyeket képviselnek egy-egy kampányukkal vagy újdonságukkal.

gelcream - szépségguru
Fotó: Instagram/gelcream

Nyitókép: Instagram/gelcream

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: