30 napos kihívás: feszesebb lesz a bőröd és eltűnnek a karikáid!

Csak kitartónak kell lenned, az eredmény garantált!

Mondj búcsút a szem alatti karikáknak, és fiatalítsd arcbőrödet ezzel az anti-aging praktikával! Csak a kitartásodra lesz szükséged!

A nők 20%-a jóval kevesebbet iszik, mint kellene. Ha nem viszel be megfelelő mennyiségű folyadékot, az idővel a bőrödön is meglátszik. Viszont, ha odafigyelsz a folyadékfogyasztásra, 4 héten belül feszesebb, fiatalosabb lesz a bőröd, csökkennek a szem alatti karikák. Napi 2,5-3 liter a minimális mennyiség. A megfelelő hidratálás elengedhetetlen része a bőrápolásnak.

Egy sikersztori: ránézésre 10 évet fiatalodott
A 42 éves Sarah évekig fejfájással és emésztési problémákkal küzdött, mire megfogadta a szakemberek javaslatát, és megemelte a vízfogyasztását napi 3 literre. 4 hétig tesztelte, mi történik a testével. „Éveken keresztül szenvedtem rendszeresen visszatérő fejfájástól és emésztőrendszeri panaszoktól. Felkerestem egy neurológust és egy táplálkozási tanácsadót, és mindketten azt javasolták, növeljem a folyadékfogyasztásomat napi 3 literre. Az eredmény magáért beszél – mondta. Fittebbnek, vékonyabbnak, egészségesebbnek érzi magát, és a továbbiakban is tartja a napi 3 litert. A barátai és a férje szerint 10 évet fiatalodott. Azt tanácsolja mindenkinek, hogy az orvosukkal egyeztetve növeljék meg a folyadékbevitelüket.

Az előtte-utána fotók közötti különbség elképesztő:

Testünk 60%-a víz. Számtalan élettani folyamatban szerepet játszik, mint például:

  • az anyagcsere-folyamatokban;
  • az izomműködésben;
  • az ízületek rugalmasságának megőrzésében;
  • az optimális energiaszint meglétében;
  • az emésztési folyamatokban;
  • a méreganyagok elszállításában, mely folyamat által a víz belülről tisztítja a bőrt.

Próbálj te is tudatosan figyelni a napi folyadékfogyasztásra!

WooHoo-tipp:
Reggel ébredés után indítsd a napot egy bögre teával vagy nagy pohár langyos, citromos vízzel, majd 1,5-2 óránként igyál 4 decilitert. Ha ezt teszed, egy hónap után szebb lesz a bőröd, halványodnak a szem alatti karikák, kisimulnak a ráncok.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: