#ShareStrong: Még egy mozgalom, ami arra kér, légy olyan, amilyen vagy

#ShareStrong: egy hashtag, több mint ezer vallomás

Kate Upton, amerikai modell megelégelte a legnagyobb közösségi média trendet: a képmutatást. #ShareStrong nevű, mozgalmával arra buzdítja a nőket, meséljenek bátran a küzdelmeikről és osszák meg, mi motiválja őket a nehezebb napokon.

Hiába tudjuk, hogy a közösségi média feljavított, idillinek látszó képkockái sokszor nem a valóságot tükrözik, mégis gyakran beleesünk abba a hibába, hogy a jól megkomponált tökéletességet készpénznek vesszük. Kate Upton közösségi média kampánya jó emlékeztető arra, hogy az életünk szerves része a fájdalom és a küzdelem is, még ha eddig nem is posztolunk róla serényen. A 27 éves Sport’s Illustrated Swimsuit modell a múlt héten egy videóval indította el a #ShareStrong mozgalmat a Twitteren és az Instagramon:

„A kislányom motivál, hogy erős maradjak, szeretném, hogy sose féljen erősnek és magabiztosnak lenni. Az én feladatom, hogy példát mutassak neki, téged is arra bátorítalak, hogy csatlakozz a kezdeményezéshez, és oszd meg, mi ad erőt neked” – üzeni a híresség, akinek célja egy pozitív, ösztönző közösség létrehozása, amihez bárki csatlakozhat a történetével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés,

A modell posztját követően, órák alatt nők százai osztották meg a #ShareStrong pillanataikat az Instagramon, többek között Uptonhoz közel álló sztárok is. Jessica Biel színésznő egy no make-up szelfivel csatlakozott a mozgalomhoz. Kate arra bátorítja a nőket, hogy pontosan úgy szeressék és érezzék erősnek magukat, amilyenek. Megtisztel, hogy segíthetek eljuttatni az üzenetét” – írta a fotójához, amihez a férje, Justin Timberlake is hozzáfűzött egy kedves gondolatot. Elárulta, hogy smink nélkül sokkal szebbnek látja a feleségét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés,

Az egykori Victoria’s Secret angyal, Behati Prinsloo férjével, Adam Levine-nel közös gyerekeikről posztolt egy fotót. Az átvirrasztott éjszakák, a kisebesedett mellbimbók, a sírás, a nevetés, a legszebb pillanatok és a mélypontok váltakozása ellenére sem változtatna semmit az életén: a gyerekei, Dusty és Gio motiválják őt nap mint nap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) által megosztott bejegyzés,

Az elmúlt négy napban már több mint 1450 fotó gyűjt össze a hashtag alatt, a posztok többsége hétköznapi problémákkal küzdő, átlagos nőkről szól. Jessica Bielhez hasonlóan rengetegen vállalták smink nélkül az arcukat. Ráktúlélők meséltek a megpróbáltatásaikról, mások az anyaság nehézségeiről osztották meg a tapasztalataikat.

Ha szimpatikus a kezdeményezés, oszd meg te is, hogy mi hajt téged a hétköznapokban, és inspirálj másokat a történeteddel. #ShareStrong

Nyitókép: Cindy Ord/Stringer/Getty Images Entertainment

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: