3+1 kiegészítő, amivel fiatalabbnak tűnhetsz

Nem kell vagyonokat költened egy kis optikai tuningért, a létező legegyszerűbb megoldásokkal is meghazudtolhatod a korodat.

A fiatalosabb külső elérése nagyon régóta foglalkoztatja az emberiséget. A különböző bőrápolási rutinok, személyre szabott arcesztétikai kezelések és az étrend-kiegészítők végeláthatatlan kínálata mellett azonban van pár egyszerűbb és sokkal pénztárca kímélőbb megoldás is, ha egy kicsit kevesebbnek szeretnénk látszódni a valódi korunknál.

Még csak nevetségesnek sem kell lenni, mert nincs szükség arra, hogy 60 pluszosan miniszoknyába préseljük magunkat, vagy olyan szűk ruhában parádézzunk, amiben levegőt sem tudunk venni. Nagyot fordult az elmúlt években a világ, már nem csak tűsarkúban érezhetjük magunkat nőnek, sőt, a természetességet sem kell egyáltalán feláldozni az elegancia oltárán. A hangsúly a kényelmen van, ha ugyanis jól érezzük magunkat abban, amiben vagyunk, akkor sokkal természetesebben tudunk viselkedni, ami már önmagában felér egy fél liftinggel. Gondolj csak bele, amikor felveszed a legszebb magas sarkúdat, pár óra múlva mennyire nem őszinték az arcvonásaid. Ok, magasabbnak tűnsz, ami nyilván sokat dob az összképen, de egy idő után fájni fognak a lábaid, aztán a derekad, majd a hátad, és másra sem fogsz gondolni, minthogy mikor tudod a cipődet levenni. Megéri?

A legnagyobb luxusmárkák, és a legmenőbb hírességek is gyakran vetik be ezt a három kiegészítőt, ami laza, könnyed, játékos, és fiatalos megjelenést biztosít.

1. Baseballsapka


Komoly hagyományokkal rendelkező kiegészítő a baseballsapka, ami 1846-ban került először feljegyzésre. Ekkor viselték először egy New York-i baseballmeccsen a játékosok, ami azóta több fazonigazításon is átment, de tulajdonképpen töretlen a népszerűsége. Praktikus és könnyű, véd a naptól, széltől, férfiak és nők számára is ideális viselet. Egy karakteresebb napszemüveggel kombinálva a sportos, stílusos életvitelt is szimbolizálja.

2. Sneakers

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Grece Ghanem (@greceghanem) által megosztott bejegyzés

Talán soha nem számított annyira trendinek sportcipőben járni, mint mostanában. A sneakers már jó ideje nem csak a sportolók, túrázók vagy diákok kiváltsága, minden korosztály számára, minden alkalomra bevethető. Ha merészebb az egyéniséged, akkor válassz színes, feltűnő darabot, ha a természetességen van a hangsúly, akkor pedig valamelyik klasszikus, időtálló fazon lehet a kedvenced.

2. Övtáska

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pataki Agi (@patakiagiofficial) által megosztott bejegyzés


A nőiesség egyik fontos státuszszimbóluma a táska, nem véletlen, hogy van olyan topkategóriás brand, ahol hétszámjegyű összeget sem szégyellnek elkérni egy-egy modellért. Nyilván ezek a darabok komoly fokmérői a társadalmi és anyagi helyzetnek, de minden rosszindulat nélkül kijelenthető, hogy lehet nélkülük is élni. Egy jó fazonú, és minőségi anyagból készült övtáska viszont nemcsak praktikus a rohanós hétköznapokban, hanem a könnyedséget, fiatalos lendületet is képviseli.

3+1. Napszemüveg

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés


Egy jó napszemüveg ápol és eltakar, ugyanakkor öltöztet is. Ráadásul manapság már akkor sem néznek rád ferde szemmel, ha a borús napokon is viseled, hiszen számos kutatás bizonyította, hogy az UV-sugárzás napsütés nélkül is éri (és árthat) a bőrnek. Játssz a színekkel, formákkal, és ha éppen nincs fontos jelenésed vagy megbeszélésed, egy jó fazonnal a sminket is megspórolhatod.

Nyitókép: Edward Berthelot / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: