4 erőt adó bölcsesség a világhírű spirituális tanítótól

Néhány nap múlva hazánkba Sri Sri Ravi Shankar indiai spirituális vezető, aki már emberek millióinak életét tette jobbá. Segítő technikáival te is megtalálhatod a belső békéd és a boldogsághoz vezető utat.

A világhírű spirituális tanító, Sri Sri Ravi Shankar filozófus és humanitáriánus, rendkívül jelentős szerepet játszik az emberi tudatosság fejlesztésében és a globális béke előremozdításában. Tanításai az évezredes bölcsességeket ötvözik a modern pszichológia elemeivel. Gondolatai segítenek minket boldogabb és harmonikusabb életet élni, légzés alapú meditációs technikái pedig a mindennapi életbe is beépíthetőek.

Az indiai spirituális tanító Sri Sri Ravi Shankar hamarosan hazánkba is ellátogat. Fotó: The Art of Living

A The Art of Living (Élet Művészete) nemzetközi, non-profit, oktatási és humanitárius szervezet megalapítója jelenleg is áldásos tevékenységet folytat a világ számos részén, melynek hatására több millió ember élete változott már meg pozitív irányba. Egyike azon kiemelkedő személyiségeknek, akiknek az irányítása alatt a világon jelentős békére törekvő változások történnek. Ezért is olyan rendkívüli, hogy most, 12 év után hazánkba látogat és 2023. június 1-én egy előadással egybekötött meditációt tart mindazoknak, akik a boldogság felé vezető utat keresik. Mélyülj el az indiai guru alábbi 4 bölcsességében:

1. Már korábban is leküzdötted a problémákat!

Ne feledd, hogy nem ez az első alkalom, hogy problémával szembesülsz. Már korábban is ütköztél akadályokba és leküzdötted őket. Tanulj a tapasztalataidból! Ezen is túl fogsz jutni!

2. Tarts ki a pozitívumok mellett!

Ha 10 bókot és 1 sértést kapunk, hajlamosak vagyunk az 1 sértéshez ragaszkodni. Át kell hangolnunk magunkat és el kell fogadnunk, hogy ha 10 pozitívum érkezik az életünkbe, akkor elkerülhetetlen, hogy 1 negatívum is legyen.

3. Aktív együttérzés

Az adakozásban nagy öröm van. Ha részt veszel az együttérzés cselekvésorientált kifejezésében, sokkal jobban fogod érezni magad. Vegyél részt a közösségedben különböző szolgálati projektekben! Légy önkéntes vagy segíts a környezetedben élőknek!

4. Élj a jelen pillanatban!

Az elménk állandóan a múlt és a jövő között ingadozik, vagy a múlton rágódunk, vagy a jövő miatt szorongunk. Az öröm és boldogság a jelen pillanatban található meg, ezért elsősorban a jelenben élj! 

Hatodik érzék – Meditáció és Bölcsesség 

A június 1-én megrendezésre kerülő Hatodik érzék – Meditáció és Bölcsesség eseményen Sri Sri Ravi Shankar segít abban, hogy megtanuljuk és megtapasztaljuk, hogyan kapcsolódhatunk a belső és külső világunkhoz az érzékszerveinken túl is. Emberként ezt a világot az elménken és az 5 érzékszervünkön keresztül tapasztaljuk meg. Spirituális bölcsesség nélkül azt gondolhatnánk, hogy a valóság csak az, amit a szemünk lát, amit a fülünk hall. De mi a helyzet a világ többi részével, ami az 5 érzékszervünkön túl létezik? Az előadáson választ kaphatunk többek között azokra a manapság igen aktuális kérdésekre, hogy mi tart vissza minket a belső békénktől, hogyan tudunk kapcsolódni a megérzéseinkhez és hogyan lehet megszabadulni a stressztől.

Időpont: 2023. június 1., 19.00 – 21.00 óra
Helyszín: Budapest MOM Kult, 1124 Budapest, Csőrsz u. 18.
További információk: SriSri

Nyitókép: Alexandr Kolesnikov /GettyImages

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: