4 film, ha a manifesztálás mesterévé szeretnél válni

Ezzel a négy filmmel nagyon magasra emeled az esélyét annak, hogy megtanuld megteremteni – vagy ha úgy tetszik, manifesztálni – életedbe azokat a dolgokat és lehetőségeket, amikre vágysz.

A manifesztáció, ahogy a neve is sugallja, a gondolataink és vágyaink megnyilvánulásának, megteremtésének csodálatos folyamata. Mindannyian hallottunk már a gondolat teremtő erejéről, de miért van az, hogy egyes vágyak valóra válnak, mások pedig nem? Vajon hogyan működik ez az egész? Számtalan kérdés övezi a manifesztáció ősi gyakorlatát, de egy biztos, ha jól csináljuk, lehetővé teszi számunkra, hogy a gondolataink, érzéseink segítségével a világban létrehozzuk azokat a dolgokat, amiket igazán szeretnénk elérni. Amikor elmerülünk a manifesztáció művészetében, olyan erőket kell felszabadítani magunkban, amelyek képessé tesznek bennünket arra, hogy teremtsünk. Ha szeretnéd tudni, hogyan működik, hogyan tudod alkalmazni és a mesterévé válni, az alábbi 4 filmben mindenre megtalálod a választ.

A váltás

A film egyfajta szemléletváltásra ad lehetőséget. Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy a jelenlegi világ egoista, versenyhelyzetet, hajszát, halmozást idealizáló szemlélete lejtmenetbe taszította az emberiséget. A jó hír: van kiút.

A Titok

Avagy a vonzás törvénye, a világhírű könyv nyomán készült, és mélyrehatóan avat be azokba a nüansznyi részletekbe, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy leszakítsd magadról azokat a gondolati sémákat, amelyek akadályoznak a bőség megteremtésében.

Az iránytű

Ez a film arra ad választ, hogyan használd gondolataidat és érzelmeidet, hogy megszabadulj a karmikus terheidtől és felébreszd a benned rejlő képességeket.

A zarándok útja

A szimbólumokkal terhelt film nagyszerű segítséget nyújthat azoknak, akik keresik azt a keskeny ösvényt, amely a szebb jövő, a földi mennyország felé vezet. Te tudod, melyek azok a dolgok, amelyek letéríthetnek erről az útról?

 

Nyitókép: Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: