4 hajtrend, amit ki kell próbálnod ősszel

Egyszerű és sikkes őszi frizurák

Nyáron naphosszat a strandon lófráltunk ügyet sem vetve a tincseinkre. Legtöbbször szabadon hagytuk, vagy kalapot húztunk. Ősszel valamivel nagyobb figyelmet szentelünk a frizuránknak, de a játékos, laza és sikkes megoldásokról nem mondunk le!

Félig feltűzve

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rad (@radelys) által megosztott bejegyzés,

Már nyáron is mindenki odáig volt ezért a fazonért, de úgy tűnik, hogy ősszel is rajongani fogunk érte. Ha nagyon sok hajad van és reggel a tükör előtt állva úgy érzed, semmit nem tudsz kihozni belőle, akkor készíts a fejed búbjára egy szexi, laza kontyot. Extra tipp: a dúsabb hatás eléréséért még mielőtt feltekernéd a tincseket egy kicsit tupírozd a hajtövet.

Jöhetnek a masnik

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRAIDS | UPDOS | INSPIRATION (@beyondtheponytail) által megosztott bejegyzés,

Azt biztosan te is észrevetted már, hogy az utóbbi időben óriási népszerűségnek örvendenek a hajékszerek. Ez ősszel sem lesz másként, jöhetnek a statement hajráfok, a kendők és a masnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BCN Street Style (@street_style_corner) által megosztott bejegyzés,

Mindegy, hogy kockás, pöttyös vagy esetleg egyszínű változatban szerzel be szalagot, a legfontosabb, hogy mindenképp hagyd hullámosan a hajad. Az őszi szezonban a bársony a nagy visszatérő, ami a textúrákat illeti – így jobb, ha még most lecsapsz egy sötét színű változatra.

Alacsony lófarok

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BCN Street Style (@street_style_corner) által megosztott bejegyzés,

A nyár a frizurák terén a magasan tűzött copfokról és a kontyokról szólt, de ősszel már az alacsonyan hordott lófarok jön divatba. Nemcsak azért, mert nagyon elegáns és visszafogott, pofonegyszerű elkészíteni még a sietős reggeleken is.

Bohém frufru

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ANE HERNANDO ??‍♀️? (@lookandchic) által megosztott bejegyzés,

Egyre többen vágatnak a középhosszú vagy hosszú hajukhoz frufrut, nem véletlenül. A tavasszal berobbant shag haj magával hozta a Bardot-féle frufrut is. Az ősz tökéletes időszak arra, hogy kipróbáld, hiszen a hűvösebb időben kizárt, hogy a homlokodra tapadnak a bájos külsőt kölcsönző tincsek! 

Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: