4 igazán különleges anyák napi program – csak győzz választani közülük!

Nagy beszélgetések, szuper programok

Mi ezúttal kicsit újragondoltuk május első vasárnapját, és cseppet sem tipikus anyák napi programokkal készültünk nektek. Jöjjenek is kedvenc elfoglaltságaink a jövő hétvégére!

Gasztrofanatikusoknak: Anyák napi eszem-iszom a Czakó Kertben

Május 4-én, szombaton anyák napi forgatagra hívja a gasztronómia és a termelői piacok rajongóit a Czakó Kert. Az ünnep alkalmából izgalmas programokkal, piaccal, élőzenével és finom ételekkel készülnek. Piac, grillezés, virágvásár, mi kell még? Egy egész napos program, ami csak rólatok szól! 

Mikor? Május 4., 8:00-20:00
Hol? Budapest, Czakó utca 15. 

Sportos pacsirtáknak

Csatlakozzatok anyukáddal a SUP Budapesthez napfelkeltét nézni és élvezzétek, ahogy a finoman hullámzó folyón sodródtok a város felé. A hajnali evezések 6:00-kor a Római-partról indulnak, a lenyűgöző látványnak és a különleges nézőpontnak köszönhetően ez a program garantáltan életre szóló élmény lesz. Foglalni ezen a linken tudsz!

Mikor? Május 4. vagy 5. 6:00-9:00
Hol? Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 33. 

Állatbarátoknak: Kutyás brunch és kispiac a Fogadj örökbe alapítvánnyal

A Fogadj örökbe alapítvány és a Tereza először rendez örökbefogadó napot, ahova szeretettel várják azokat, akik egy négylábú befogadásán törik a fejüket. Állatbarátoknak kötelező program! Ha édesanyáddal tágítanátok a látókörötöket, csodás kutyás termékek közül válogatnátok, vagy csak szimplán örömmel töltenétek a szombatot egy jó fej kutyás közösségben, akkor ott a helyetek! 

Mikor? Május 4. 10:00-17:00
Hol? Budapest, Nagymező utca 3. (Tereza)

Urbanistáknak: Budapest100

2019-ben a 9. Budapest100 témáját a magyar modern építészet adja, az idén száz éve alapított Bauhaus apropójával. Ha egy új oldaláról ismernétek meg a várost, bekukkantanátok sosem látott házakba, tetőkre, udvarokra, akkor ezt a programot imádni fogjátok!

Mikor? Május 4. 9:00 – május 5. 20:00
Hol? Budapest, városszerte 

Nyitókép: wavebreakmedia/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: