4 minitrend a tavaszi/nyári szezonra, amivel nem nyúlsz mellé

A hétvégi bevásárlólistánk

El tudod képzelni, hogy a táskádba egyetlen darab zsebkendőnél több dolog ne férjen? Mi sem, ennek ellenére mindent magadnánk egy mikro méretű táskáért. Az idei nyár egyik legmegosztóbb trendje mellett három másik must-have darabot is bemutatunk!

A méret a lényeg

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JUKSIS妳型 (@juksis_mag) által megosztott bejegyzés,


Az idei nyár nem egyetlen táskatípusról fog szólni. Legyen szó egy klasszikus oldaltáskáról, egy tote bagről vagy a legújabb őrületről, az övtáskákról a hangsúly a méretre kerül. A Jacquemus divatház Mini Le Chiquito névre keresztelt 5,2 centiméteres mini táskája a fast fashion cégeket is megihlette. Persze, nekünk nem kell egy olyan táskával rohangálnunk a városban, ami a tenyerünkben is elfér, de idén a kisméretű táskák ellepik az utcákat. Ezzel párhuzamosan a XXL méretű tote bag trend is előre tör. Méretükben az IKEA bevásárlótáskáját idéző, ám esztétikailag sokkal kellemesebb látványt nyújtó táskák nagyon esélyesek a ‘nyár legpraktikusabb kiegészítője” kitüntetésre.

Gyöngy és még több gyöngy

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SheerLuxe (@sheerluxe) által megosztott bejegyzés,


A klasszikus gyöngyökkel díszített kiegészítőket felváltják újragondolt változataik. Az ízléses karika fülbevalók, a játékos, modern karkötők, fejdíszek és a legújabb kedvencünk, a gyönggyel kirakott hajcsattok a legtöbb üzlet polcain már megjelentek. Varázsold a tengerpartot a városi betondzsungelbe – a gyöngyöket egészítsd ki kagylós motívumokkal és könnyű nyári ruhákkal, így a tökéletes összhatás garantált!

Multifunkciós alapdarab – a selyemkendő

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mogoi Studio (@mogoistudio) által megosztott bejegyzés,


Egyetlen színes selyemkendő, rengeteg lehetőség – ezt már Audrey Hepburn is tudta. A pénztárcakímélő kapszula gardróbod elengedhetetlen hozzávalójaként mi biztosan egy mintás selyemsálat neveznénk meg. Kösd a nyakadba és máris sikkes párizsi nőként érezheted magad, vagy használd hajdíszként és csempéssz egy kis trópusi hangulatot a mindennapjaidba! Ez még nem minden, hiszen a kendőcskét a táskádra vagy az övedre kötve is hordhatod és ezzel az egyszerű praktikával máris izgalmasabbá tetted a napi outfitedet!

Retro, mégis modern

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Looking Forward (@thelookingforward) által megosztott bejegyzés,


Az 50-es és a 90-es évek után újra virágkorukat élik kis karimájú, keskeny napszemüveg. Tavaly berobbantak a köztudatba és idén sem mozdulnak a csúcsról. Szóval, ha még mindig nincs ilyen típusú szemüveg a gyűjteményedben, ideje beújítani egyel. Cat-eye, négyzetes, fekete vagy színes, egyszerű vagy extra – a lehetőségek határtalanok.

Nyitókép: Creative Lab/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: