4 stílustipp: így viseld idén nyáron a maxiruhát

Alapdarab nyárra

Kényelmes, lenge, játékos, univerzális... Soroljuk még, miért imádjuk a maxiruhákat?

A maxiruha ezer arca

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camilla Thurman (@navygraceblog) által megosztott bejegyzés,

Miért nincs ennél univerzálisabb ruhadarab? Egy lenge maxidressz papuccsal és szalmakalappal kiegészítve azonnal tengerpartért kiált, a rohanós nyári napokon egy sportcipővel párosítva szelheted át a várost, de magassarkúval egy elegáns összejövetelre vagy vacsorára is bátran bevállalhatod. Bármelyik alkalomra veted be kedvenced, készülj fel a bókokra és a „hol vetted ezt a gyönyörű ruhát?” kérdésekre.

Rétegezz!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vincent Calderon (@yourensemble) által megosztott bejegyzés,

Kedvenc maxiruhádról a hűvösebb nyári napokon és ősszel sem kell lemondanod. Kapj fel egy egyszínű hosszú ujjú felsőt vagy egy fehér inget a ruha alá, ezzel úgy öltözöl az időjárási körülményeknek megfelelően, hogy közben extrán divatos maradsz. Ha még mindig melegebb öltözékre vágysz, kapj a ruha fölé egy újabb réteg pulóvert és egy teljesen új külsőt kölcsönzöl a napi outfitednek!

Ruhából kaftán, kaftánból ruha

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vincent Calderon (@yourensemble) által megosztott bejegyzés,

Ha igazán praktikus maxidresszt szeretnél vásárolni, akkor két típust is ajánlunk neked. Válassz egy teljesen nyitott darabot, ami átlapolva a derékon megköthető vagy egy olyat, ami végig gombbal záródik. Ezek nemcsak ruhaként válnak hű társaiddá, hiszen ha nem kötöd meg vagy gombolod össze, akkor kaftánként funkcionálnak, amit egy egyszerű farmer-póló szettel is viselhetsz.

Beach-sikk

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Style & Smile (@verycranberry) által megosztott bejegyzés,

A tengerpartra indulsz? A bikini vagy az egyrészes fürdőruha felett semmi sem mutat olyan jól, mint egy bokáig érő ruha. Sétálj egy nagyot, élvezd a nyaralást és ahogyan a szél belekap a lenge anyagba.

Nyitókép: Tamara Bellis/Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: