5+1 különleges Airbnb-lakás, amiket feltétlenül adj hozzá a bakancslistádhoz

Tölts pár éjszakát igazán bámulatos helyeken!

Szeretsz utazni, de unod a szokásos szálloda-élményt? Itt az idő, hogy szétnézz az Airbnb honlapján, hiszen akár egy fa tetején vagy egy átlátszó buborékban is találhatsz szállást!

A tökéletes nászút helyszínét keresed? Vagy egyszerűen csak kipróbálnál valami újat a szállások terén? Nem kell megelégedned a jól bevált hotelekkel. Most öt plusz egy olyan Airbnb-lakást mutatunk neked, amelyekben megszállni már önmagában élmény.

1. Buborék Balin

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Travel Stories | Leisure (@travelstories.world) által megosztott bejegyzés,

Balira a legtöbben a nyugalom, a pihenés és persze a szörfösök számára tökéletes hullámok miatt érkeznek. Ez az indonéz sziget egy kis ékszerdoboz, a fehérhomokos strandjaival, érdekes sziklaképződményeivel és dús, trópusi növényzetével. Ha egy pillanatra sem szeretnéd levenni a szemed a mesés látképről, most megteheted, hiszen ebből az átlátszó buborékból elképesztő kilátás nyílik.

2. Ház a szikla szélén

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Airbnb (@airbnb) által megosztott bejegyzés,

Az ausztrál Mollymook Beach-en található lakásból akár bálnákat és delfineket is láthatsz, úgy, hogy ki sem bújsz az ágyból, hiszen az épület közel van az óceánhoz.

3.  Szállás egy fa tetején

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Airbnb (@airbnb) által megosztott bejegyzés,

A fák tetején lévő házak elképesztően népszerűek az Airbnb-n. A mi kedvencünk ez az atlantai szállás lett, mert itt még arra is van lehetőség, hogy a szabad ég alatt aludj, az egyik ágy ugyanis éppen az ablakban található!

4. Léghajó Skóciában

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@epicsleeps által megosztott bejegyzés,

Nagy-Britannia északi vidékei mesés túrahelyszínekkel várják a kirándulni vágyókat. Ebből a futurisztikus szállásból, amelynek egy része üvegből készült, akkor is csodálhatod a skót tavakat és dombokat, amikor már elfáradtál a túrázásban.

5. Kagylóház Mexikóban

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beautiful Hotels & Resorts (@tasteinhotels) által megosztott bejegyzés,

A Cancúnhoz közel eső sziget, az Isla Mujeres igazi földi paradicsom. Ha az egész család utazik, ennél tökéletesebb nyaralási helyszínt nem is választhattok, hiszen színes állatvilága a kicsiknek is óriási élményt nyújt. Úszkálhattok barlangokban, vagy megpihenhettek egy-egy függőágyon két pálmafa között – a szigeten ráadásul élménypark is található. Az Isla Mujeres legelbűvölőbb szállása ez a kagyló alakú ház, amelyet most már az Airbnb oldalán is lefoglalhatsz!

+ 1 Egy éjszaka a Louvre üvegpiramisában

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Airbnb (@airbnb) által megosztott bejegyzés,

Egy koktél Mona Lisával vagy vacsora a milói Vénusszal? Most még ez is lehetséges, ha részt veszel az Airbnb játékéban, amelyen egy felejthetetlen élményt nyerhetsz a Louvre-ban. Ha téged sorsolnak ki, az ágyad éppen a híres üvegpiramisban lesz!

Nyitókép: AlesiaKan/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: