5 dolog, amit tudnod kell Simone Ashley-ről, A Bridgerton család 2. évadának női főszereplőjéről

Az indiai származású színésznő Anthony Bridgerton szerelmét, azaz Kate-et alakítja majd a Netflix sikersorozatának új epizódjaiban. Bár a bemutatóig még sokat kell várni, Simone kitartásra inspiráló személyére máris érdemes odafigyelned!

A Bridgerton család rajongóinak legnagyobb örömére már javában zajlik a sorozat 2. évadának forgatása, amelynek középpontjában ezúttal Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) áll majd. Az új részek forgatókönyvét Julia Quinn „A vikomt, aki engem szeretett” című Bridgerton-kötete alapján írták a széria alkotói, és a regényhez hasonlóan Anthony itt is egy Kate nevű lányba szeret bele.

GABO Kiadó, 3490 Ft

A legidősebb Bridgerton fiú választottját a Netflix legsikeresebb sorozatában Simone Ashley kelti életre. Az indiai származású színésznő arca már ismerős lehet neked a streaming-szolgáltató „Szexoktatás” című showjából, de felbukkant a „Pokémon – Pikachu, a detektív” filmben is.

És bár eddig keveset olvashattunk róla az interneten, az máris borítékolható, hogy A Bridgerton család új epizódjainak bemutatása után gyakran hallhatjuk majd a nevét. (Az első évad színészei körüli hatalmas érdeklődés és figyelem a premier óta nem csökkent. A Simont alakító Regé-Jean Page például játszani fog a Netflix „The Gray Man” című filmjében, melynek Ryan Gosling és Chris Evans a főszereplői.)
Éppen ezért nem árt máris képbe kerülnöd azzal, ki is az a Simone Ashley, aki hamarosan A Bridgerton család új kedvence lesz!

5 dolog, amit érdemes tudnod a sorozat legújabb üdvöskéjéről:

1. Önmaga szuperhőse

A színésznő szülei nagy figyelmet fordítottak lányuk oktatására és a mai napig küzdenek azzal, hogy gyermekük végül olyan pályát választott magának, ami kimondottan instabil lehet. Ennek ellenére támogatják őt és a céljait. „Még mindig elég ijesztőnek és nyugtalanítónak találják ezt” – nyilatkozta Simone. „Nincs biztonság, nincs garancia. Ez a szülők legrosszabb rémálma lehet. De tudják, hogy okos csaj vagyok. Nem tölthetjük az életünket azzal, hogy azt csináljuk, amit a szüleink, a barátaink, a tanáraink vagy a szerelmeink akarnak. Legyél a saját hősöd, és bízz az ösztöneidben! A szüleim védelmeznek engem, amit volt, hogy fojtogatónak találtam. Arra késztetett, hogy el akarjak szökni és a magam útját járjam.”

2. A spontaneitás és a játék élteti

Simone rajong azért, hogy megteremtsen valamit, valószínűleg ebből fakad a színészet iránti érdeklődése is. „Ez lehetőséget ad nekem arra, hogy spontán legyek és játsszak. Azt hiszem, ez olyasmi, amit mindig is akartam” – nyilatkozta.

3. A zene iránti szeretete a családi öröksége

Bár a családja nem örült a karrierválasztásának, Simone-hoz hasonlóan az édesapja is rajong a filmekért, a zenéért, a fényképezésért. A színésznő úgy nőtt fel, hogy folyamatosan Rock ‘n’ Roll dalokat és Bob Marley-t hallgattak, és olyan klasszikusokat néztek, mint a Kill Bill. „Annak ellenére, hogy egy igazán konzervatív és csendes házban nőttem fel, mindig szólt a zene” – mesélte. Simone azt mondja, a Fleetwood Mac, a The Doors és a The Rolling Stones még mindig a legnagyobb kedvencei közé tartoznak, de azért természetesen már felfedezte a mai előadókat is – mint például Alicia Keys-t, vagy Rihannát.

4. Rajong a kutyákért

Nemcsak a művészeteket, hanem a kutyákat is imádja. Elég, ha egy pillantást vetsz az Instagram-oldalára, ami tele van tündéri képekkel erről a négylábú szőrmókról.

5. Nem engedi, hogy a rasszizmus a karrierje útjába álljon

Simone nem fél felemelni a hangját a rasszizmus ellen, ami sajnos még mindig jellemzi a szórakoztatóipart. Úgy látja, hogy a színészek továbbra is elveszthetnek egy szerepet a bőrszínük miatt. „Ha megadnám magam ennek az egésznek, akkor hova is mehetnék? Sehova! Szóval b@ssza meg! Éppen ezért megpróbálok nem agyalni azon, milyen kihívásokkal kell szembenéznem az örökségem miatt. Azt mondogatom magamnak, hogy ’Képes vagyok rá!’ és meglátjuk, mi történik. Ez a mentalitás általában pozitív és sugárzó lehetőségeket szül. És egyébként sem lesz ilyen nehéz sokáig, a világ változik” – vallja.

Forrás: PopSugar/ELLE
Nyitókép: Instagram/@shondaland

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: