5 életlecke a mindig sikkes és lendületes Diane Keatontől

A Minden végzet nehéz sztárja, a világ egyik legtehetségesebb színésznője és Woody Allen múzsája, január 5-én ünnepli a születésnapját. Nők ezrei irigykednek a megjelenésére és fantasztikus stílusára. Bizony, van mit ellesnünk tőle.

Diane Keaton az egyike azon ritka színésznőknek, akik nem harcolnak az idő múlásával, hanem hihetetlen természetességgel és önbizalommal élik meg a korukat. Nem könnyű lépést tartani vele, hiszen ijesztően okos, magabiztos és kissé hóbortos, nem mellesleg ugyanannyira tájékozott a világ eseményeit illetően, mint a divatban és a szépségápolásban. Íme, 5 bölcs tanács az élethez a mindig magával ragadó művésznőtől.

Az életkor csak egy tapasztalat

Azt veszem észre, hogy az ötven év feletti nők és férfiak állandóan az öregedésről beszélgetnek a barátaikkal. Ez az aktuális téma. Az általános trükk az, hogy maradj kíváncsi, energikus és lelkes, és engedd el az aggodalmaidat, amennyire csak lehet. A figyelmedet irányítsd kifelé, ahelyett, hogy állandóan befelé fordulnál. Ja, és soha ne nézz vissza!

Az örök kíváncsiság boldoggá tesz

 Nagyon, nagyon, nagyon szeretem a fényt és a fény játékát mindenben. Szeretek nézni és figyelni, szeretem az élet vizuális aspektusait. Szeretem a sivatagot, szeretem az óceánt, szeretek jelen lenni. Azt hiszem, ezt apámtól örököltem, aki órákig ült nekünk háttal és csak bámulta az óceánt. Egyszerűen imádom ezt! Az óceán szinte megbabonáz. Varázslatos. Igyekszem minél többet kihozni az életből ezen a területen. Lopakodni, kukucskálni, ahol csak lehetséges.

Mindig légy önmagad

Minden az Annie Hall című filmmel kezdődött. Először viselhettem azt, amit akartam és nagyon örültem, amikor Woody Allen arra kért, hogy öltözködjek úgy, mint a való életben. Azt szeretem, amit szeretek. Azt veszem fel, ami jól áll nekem. Szerintem mindenkinek ezt kellene tennie. Legyen mindenki egyéni és találja meg azt, amit szeret.

A garbók és az övek megváltoztatják az életed

A ruhatáram két alapdarabját, a testhez simuló garbót és a széles övet meglehetősen alulértékelik. A garbók mindent elrejtenek és tökéletesen keretezik a fejed. Az övvel viselt kabátok az évek során a védjegyemmé váltak. Egy jó öv formát és derekat ad, függetlenül attól, hogy milyen a tested. Ez minden egyes alkalommal megment engem.

 A cipő terápia

Mentsd meg az összes cipődet! A zenéhez hasonlóan visszavisznek bizonyos pillanatokhoz, emberekhez és emlékekhez. Nekem megvan az összes lábbelim, a cowboy csizmától kezdve, a férfi fűzős cipőn keresztül, a húsz centis magas sarkúig. Ugyanakkor ott él benne az a lány is, aki imád mezítláb járni. Szóval fesd ki azokat a lábkörmöket és ne riadj vissza a lábujjgyűrűtől vagy a bokalánctól! Ünnepelj!

Nyitókép: Jason LaVeris/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: