5 esküvői trükk, amivel retró életérzést csempészhetsz a nagy napba

Retró hangulatban a menyegzőn is

A '70-es évek szerelmesei örülhetnek, ugyanis idén nemcsak a burgundi vagy a narancs lesznek a trendszínek, 2019-ben a rozsda árnyalatait is imádjuk. Na, és persze a régi időket idéző retró elemeket. Öt kedvencünk is van!

1. Rozsdabarna a nyár végi esküvőkhöz

retró esküvő
Fotó: Candus Camera/Shutterstock

Akár a leendő férj is választhat a klasszikus helyett, rozsdabarna zakót például, de a koszorúslányok is ölthetnek ilyen színű ruhát. Ha nem akarsz túlzott retró hangulatot, akkor a dekor elemekbe vagy a virágcsokrokba csempéssz néhány különlegesebb színű virágot.

2. Csillogás, igazi diszkódíva módjára

retró esküvő
Yuchen Liao/Getty Images

Ne félj kitűnni a tömegből, idén nincs olyan, hogy túl sok az ékszerek terén. Nekünk az Ashley Graham arcán lévő Swarovski pöttyök annyira tetszenek, hogy szolidabb kiadásban, talán még mi is bevállalnánk egy kis csillámhintést!

3. Óriás hajcsatokkal felvértezve

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Twined Ph (@twinedph) által megosztott bejegyzés,

Ezek a csitt-csatok visszaköszöntek a ’70-es évekből, ellepték az Instagramot és a menyasszonyok is előszeretettel tűzik a hajukba például gyöngyös változatban.

4. Gyöngypöttyök a szemzugban

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sada Ito (@sadaito) által megosztott bejegyzés,

Ki mondta, hogy a nagymamánk idejéből való opális ékszert csak az öltözködésünkben lehet alkalmazni? 2019-ben még azt is megtehetjük, hogy az esküvői sminkünket feldobjuk egy-egy pici gyöngydísszel a szemzugban.

5. Ha esküvői dekoráció, akkor pampafű

retró esküvő
Fotó: VioletaS/Shutterstock

2018-ban robbant be, de a mai napig imádjuk a bolyhos növényt, ami tökéletes dekorációjaként szolgál az esküvői helyszínnek. Egy kis zölddel társítva az oszlopokra, vagy akár a bejárati ajtó boltozatára is tehetünk belőle.

Nyitókép: Heather Barnes/Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: