5 kedvenc romantikus filmünk 2018-ból

Romantika kimaxolva

Idén sem volt hiány megható szerelmes filmekből! Garantált, hogy ezeket a mozikat megnézzük még párszor, ugyanis belopták magukat a szívünkbe.

Van az a film, amelyet megnézel, kisétálsz a moziból, hazamész és vége. De létezik olyan is, amelyik nyomot hagy benned, és alig várod, hogy újra megnézhesd. A mi listánkban pont ilyen alkotásokat találsz.

A víz érintése

Guillermo del Toro mozija annyira mesebeli, hogy sok kritikusnál pont ez verte ki a biztosítékot. A film azt mondja, hogy a szerelemben nincs lehetetlen: hiszen a történet szerint egy néma lány és egy hal-lény szeret egymásba. Optimista, gyönyörű látványvilágú, impulzív alkotás, amely megérdemel minden díjat, amit kapott.

Szólíts a neveden

A 2007-es regény filmadaptációja két férfi romantikus kapcsolatát mutatja be. Pont a témája miatt mondják az idei év legérzékenyebb filmjének. Közel sem egy tipikus, nyári szerelmes mozi, sokkal mélyebb és összetettebb annál.

Csillag születik

Bradley Cooper első rendezésével lenyűgözte a rajongókat és a kritikusokat is. Továbbá Lady Gaga is óriásit alakít a női főszerepben. Amellett, hogy drámai, a film zeneileg is nagyon erős.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Könnyed filmnek indul a nagy sikerű Mamma mia folytatása, a vége mégis rendkívül megható lett, csak úgy, mint legutóbb. A film végén az egyik jelenet garantáltan papírzsepiért kiált. Az ikonikus ABBA-daloktól lesz teljes a mozi.

Testről és lélekről

Eredeti és hiteles. A mi listánkról sem maradhatott le ez a magyar alkotás. Egy közös álom kapcsolja össze a férfi és a női alakot, akik első pillantásra nagyon mások. A film gyönyörű metaforája a szarvas a szerelem képeként jelenik meg.

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: