5 izgalmas nyári tábor felnőtteknek – kapcsolódj ki és fedezd fel újra önmagad!

A felnőtteknek szóló táborok nemcsak remek feltöltődést kínálnak, de lehetőséget adnak arra is, hogy kedvenc hobbinknak hódolva kiszakadjunk a hétköznapok mókuskerekéből. Vagy minden felelősség nélkül valami teljesen újat próbáljunk ki.

A táborozást nem csak a gyerekek élvezik. Ezek az elvonulások, nekünk felnőtteknek is remek lehetőséget adnak arra, hogy kedvenc hobbinknak hódolva kiszakadjunk a hétköznapok mókuskerekéből. Új környezetben, új emberekkel találkozhatunk, és új élményeket szerezhetünk. Ráadásul, a testi-lelki kikapcsolódás mellett akár még új készségeket is tanulhatunk, fejleszthetjük magunkat, világot láthatunk. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem két gyerek mellett néha kifejezetten csábító tud lenni az, hogy nem nekem kell gondolkodnom a programon, hogy hová menjünk enni és ezeknek a terhét a szervezők mind leveszik a vállamról. Eddig bármilyen szervezésú táboron vagy elvonuláson vettem részt, felhőtlenül jól éreztem magam, és sok új baráttal is gazdagodtam.

Íme, 5 szuper nyári tábor felnőtteknek:

BeSoulty: Utazás, Szörf és/vagy Jóga

A tenger szerelmeseinek kínálnak remek szórakozást a Besoulty különböző helyszínen elérhető táborai. Akkor sem kell nekikeseredj, ha még életedben nem szörföztél, hiszen egyfelől nem kötelező, másfelől megtanítanak, harmadrészt anélkül is hibátlan a program.

Yoga Travel: Kirándulás, luxus és jóga

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YogaTravel (@_yogatravel_) által megosztott bejegyzés

Ha szeretnéd egy kicsit hercegnőnek vagy hercegnek érezni magad, akkor ez a festői szépségű kastélyban megrendezésre kerülő, kirándulásokkal teletűzdelt elvonulás lesz a legmegfelelőbb. Fejedelmi kulináris élvezetekben és a wellness részleg áramoltatós medencéiben lubickolhatsz.

LegendArt: Álomélet-életálom alkotótábor


Zene, fotózás, drámaórák és kreatív írás workshopok várnak a Legendart alkotótáborában. Minden este koncertekkel lazíthatsz, vagy neves képzőművészek előadásain, óráin vehetsz részt.

Budai Alkotó Műhely: varrj egy kimonót

Ez a csodás balatonparti hosszúhétvége nemcsak remek kikapcsolódást ígér, de úgy térhetsz haza, hogy megvarrtad a saját kimonódat is. Ez az élmény pedig egy életen át elkísér, hiszen nincs is nagyobb büszkeség annál, mint amikor megdícsérnek valamit rajtad, és elmondhatod róla: én varrtam.

BunnyTheArtist: Rúdtánc és silk


Kevés olyan sport van, ami a rúdtáncnál jobban kiemeli a nőiességet. Ha szükséged van arra, hogy előhozd magadból a szexistennőt, akkor ez a Balatongyöröki tábor remek lehetőséget kínál számodra.

Nyitókép: Portra / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

    Legnépszerűbb cikkek: