5 inspiráló jógaoktató az Instagramról, akikkel átvészelheted a decemberi rohanást

Idén hagyd a rohanást másra, ne pörögd túl a főzést és a takarítást. Inkább tanuld meg élvezni a pillanatot és az ünnepeket. Ehhez kell egy kis tudatosság is, ezért olyan jógaoktatókat mutatunk, akikkel újratervezheted életedet.

Aki azt mondja, hogy számára az év vége tényleg nyugalomban és kellemesen telik, az feltétlenül keressen meg minket, és sürgősen lásson el jó tanácsokkal. Számomra az elmúlt években a karácsony és az egész ünnepi szezon úgy telt el, mintha villámcsapás hasított volna keresztül az életemen abban a pár napban. Természetesen voltak csodálatos pillanatok, amikor a világ legrondább karácsonyi pulcsijában feszítettünk a karácsonyfa előtt a komplett családdal, és alig tudtuk visszatartani a nevetésünket. De mégis végig volt bennem egy érzés, hogy lehetne ezt jobban is csinálni. Hogy nem kell a 6 fogásos menüsor, nem kell a frissen pucolt ablak, nem baj, ha az ajándékok nem úgy néznek ki, mintha valami origami művész csomagolta volna be őket. Ma már tudom, hogy sokkal fontosabb lenne a lekünkben megélni és tényleg meghitté tenni kapcsolatainkat. Hogy az idei ünnepi szezon tényleg a minőségi kapcsolódásról szóljon, jöjjön néhány olyan hiteles jógaoktató, akik segíthetnek, hogy idén könnyebben, stresszmentesebben vészeld át a karácsonyi rohanást.

1. Valósítsdmegönmagad Cservenkai Vivien

Ha a tudatossági szintedet és a tudat alatt rejtőzködő problémáidat szeretnéd megdolgozni, akkor a kundalíni jóga a te utad. Vivi azok közé az autentikus oktatók közé tartozik, akik nemcsak elméletben vannak rendben, hanem a valóságban is. Emberi kapcsolatai virágzóak és szeretetteljesek. Ha te is szeretnéd ezeket megvalósítani életedben, akkor a rendkívüli energiákat megmozgató kundalíni órákat szeretettel ajánljuk neked az ünnepek előtt és azok után is.

2. Mandalager Németh Gergő

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Németh Gergő (@mandalager) által megosztott bejegyzés

Gergő meggyőződése, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit magadért és másokért tehetsz. Mégpedig azért, mert a jóga fizikailag és lelkileg is a tudatosságot fejleszti. Megteremti azt az alapot, biztonságot és szabadságot, ami a hétköznapokban és természetesen az ünnepek során is alapvető fontosságú ahhoz, hogy kapcsolódni tudjunk. Gergő a Mandala jógastúdiók megálmodója, és immár 25 éve az emberek fizikai és lelki jólétéért dolgozik.

3. YogaTravel – Timi és Alex

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YogaTravel (@_yogatravel_) által megosztott bejegyzés

Úgy érzed, többre van szükséged egy-két szimpla jógaóránál, és egy kicsit itthagynád a szürke hétköznapokat, hogy töltődhess? Akkor a legjobb, amit magaddal tehetsz, ha összekötöd a kellemest a hasznossal. Ha megteheted, hogy pár napra elutazz az ünnepi szezonban egy jógatáborba, azzal biztos, hogy olyan szintű emelkedést érsz el magadban, hogy utána senki sem fog tudni kizökkenteni. Egyre vigyázz, hogy a YogaTravelnél annyira szuper programok várnak, hogy egy jógatábornál nem fogsz tudni megállni.

4. Szűts Marci

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szűts Márton (@mszuts) által megosztott bejegyzés

Marci egy hátfájás miatt kezdett el ismerkedni a jógával. Több típusú órát is tart, kedvencem a warrior jóga, amelyben bár vannak erőelemek, mégis könnyen kivitelezhetőek és rendkívül hatékonyak. Marci óráin ki tudod kapcsolni agyadban a zakatolást, és visszatérhetsz ahhoz a természetes tudatállapothoz, amelyben a feszültség nincs jelen. Marci a jóga erejét a test és a lélek karbantartására használja, és hisz benne, hogy óráival segíthet megtalálni az embereknek az élet spirituális oldalát.

5. Mat on the moon – Kovács Eszter

Lelassulás, befelé figyelés, öröm és magabiztosság. Kovács Eszter, a Mat on the moon alapítója számár a jóga sokkal több, mint egy mozgásforma, szellemi és önismereti síkon is mindent megtesz azért, hogy az őt követők élete jobb legyen. Ha a decemberi hetekben szeretnéd magad kissé vidámabbnak és felszabadultabbnak érezni, akkor kapcsolj át te is a nyugi módra a Mat On The Moon óráival.

Nyitókép: VioletaStoimenova/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: