5 nő, 10 év mínusz: hírességek, akiken nem fog az idő vasfoga

Vajon mi a titkuk?

Sok híresség látszólag egy percet sem öregszik, gondoljunk csak például a gyönyörű Jennifer Anistonra, akit el sem tudunk képzelni ráncosan és őszülő hajjal. Rajta kívül mutatunk még 4 kortalan világsztárt!

Szinte megfejthetetlen, mi a titka azoknak a hírességeknek, akiken nem igazán látszik az idő múlása. Vajon a jó genetika felel mindezért, vagy az életmódjuk? Mi a sikerük kulcsa a bőröregedés elleni harcban? Kritikusaik között sokan arra gyanakodnak, hogy valójában kiváló plasztikai sebészeiknek köszönhetik a ragyogó külsőt. Tényleg erről van szó? És, ha igen, vajon miért nem láthatóak rajtuk a botox és egyéb fiatalító eljárások nyomai?

Jennifer Aniston

https://www.instagram.com/p/BsfiU8qA-RI/

Csak pár nap telt el azóta, hogy a Jóbarátok Racheljeként ismertté vált sztár betöltötte az ötvenet, és varázslatosan néz ki! A szerencsés géneken túl az egészségtudatos étkezésre, a rendszeres edzésre és a mérsékelt szépségápolásra esküszik. Úgy gondolja, érdemes áldozni a drágább kozmetikai kezelésekre és a minőségi termékekre, viszont nem érdemes elvetni a sulykot: ha túl sok krémet kenünk az arcbőrünkre, azzal többet ártunk, mint használunk.

Jennifer Lopez

https://www.instagram.com/p/Bsy2BJKA762/

Gondoltad volna, hogy JLo idén júliusban lesz kereken 50 éves? Szinte hihetetlen, hisz amikor betört a köztudatba még a ‘90-es évek idején, pont ugyanígy nézett ki! Köztudott, hogy a titka a szigorú edzésterv és diéta.

Gwen Stefani

https://www.instagram.com/p/BkOepuul2yQ/

Gwen Stefani szintén idén ünnepli az ötödik X-et. Az ő esetében rendszerint felmerül a gyanú, hogy olykor ellátogat a plasztikai sebészhez. Ha így is van, kitűnő szakembert talált!

Eva Mendes

https://www.instagram.com/p/Bq8ApjBn6FZ/

A kétgyermekes 40 éves színésznő kirobbanó formában van, mind ami az alakját, mind ami a friss, ragyogó bőrét illeti. Vajon mi lehet a szépségének titka?

Halle Berry

https://www.instagram.com/p/BsUk0h0DRb5/

Az Oscar-díjas színésznő 52 évesen is igazi bombázó! Az idei Golden Globe-gálán is a legjobb formáját hozta! A rendszeres kardió edzésekben hisz, ami frissíti és élénkíti a vérkeringést, így szerinte nem csak a testet, de a bőrt is kordában lehet tartani. Legalább hetente ötször végez 30-40 perces kardió edzéseket.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: