5 lakáskiegészítő, amitől igazi vidéki jány leszel

Csak a kakaskukorékolás fog hiányozni

Nem kell a világ végére költöznöd ahhoz, hogy úgy érezd magad, mintha vidéken lennél. Elég néhány kiegészítő, hogy a négy fal között is érezd a falusi hangulatot.

Örökre vidéki lány maradok. Rajongok a rusztikusan berendezett otthonokért, és simán szerelembe tudok esni egy pöttyös bögrével. Ha te is hasonlóan érzel, akkor imádni fogod a következő 5 kiegészítőt. Vigyázat, mindegyik nagyon retró, nagyon jó és nagyon vidékies!

Fonott kosár, Kosárfutár 3390 Ft

A fonott kosarak észrevétlenül csempésznek vidéki hangulatot a térbe. Egyrészt a vásárlásnál zacskó helyett tökéletesek, ami a műanyagmentesség nevében is jó, másrészt a könyvektől kezdve, takarókon át bármit tárolhatsz bennük.

Rojtos szőnyeg, Jysk 8990 Ft

Színekben pompázó, vagy visszafogott árnyalatú? Mindegy, csak szőnyeg legyen. Ha a vidéki életre gondolok, akkor az otthoni rojtos szőnyegeink jutnak az eszembe. Szuper megoldás, ha valamivel fel szeretnéd dobni a lakást, és igazi vidéki hangulatra vágysz.

Piros pöttyös bögre, Zománcvilag 765 Ft

Ránézek erre a bájos bögrére és mosolyognom kell. Kislányként pont ilyenből ittam a nagymamámnál a kakaót. Ha te is szereted a retró hangulatot, akkor nem hiányozhat a bögrefádról egy ilyen darab.

Hitka Viktória tányérok mérettől függően 2000-10 000 Ft között

Ez túl jó ahhoz, hogy igaz legyen! Hitka Viktória nagyszüleink tányérjait bújtatta új köntösbe. Az első dolgom lesz beszerezni egyet, hogy a vasárnapi rántott csirkét már ebből fogyasszam el. Imádom!

Falvédő, Ica kézimunka 1950 Ft

Ha valami igazán vidékies kiegészítőt szeretnél, akkor a hímzett falvédők csak arra várnak, hogy az élet nagy igazságait a te otthonodban is hirdessék!

Nyitókép: images/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: