5 manikűrtrend, amit imádni fogunk a téli szezonban

Ha már úgyis be vagyunk zárva és (szinte) semmilyen inger nem ér minket, mi lenne, ha a négy fal között is mindent megtennénk azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben? A jobb kedvhez néha elég egy manikűr is. Lássuk, mik az idei téli favoritok!

Az év végi időszakban bár ideje lenne már lassítani, sokan még az utolsó pillanatban is hajrázunk, ráadásul nehezített pályán, hiszen a legtöbben az otthonunkat alakítottuk át munkahellyé. Zsonglőrködünk a rendelkezésünkre álló napi 24 órával, próbálunk mindent megoldani és közben hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról. Nos, itt az ideje, hogy végre egy kicsit kikapcsolj, végy egy fürdőt, menj el futni, főzz valami finomat, vagy hozd magad jobb hangulatba akár egy szép manikűrrel. Mutatjuk az idei téli szezon legszebbjeit:

Csodás csokoládé


Mindegy, hogy a világosabb vagy a sötétebb csokoládé árnyalatot választod, mindkettő nagyon sikkes és csempésznek egy kis melegséget a karácsonyi készülődés időszakába.

A mustár még mindig hódít

Sötétlilával és szürkével is jól mutat a népszerű mustárszínű lakk.

Rajongunk az állatmintákért!

Nemcsak az öltözködésünk terén, hanem a manikűrünket illetően is odáig vagyunk a téli időszakban az állatmintákért.

Kell egy kis ragyogás!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rita Remark (@ritaremark) által megosztott bejegyzés


Jöhetnek az ezüst és arany díszítések, akár egy újragondolt francia manikűr formájában is.

A természetes trendi


Ha az egyszerűség híve vagy, akkor válassz egy természetes verziót, ami a körmeidet illeti! Egy áttetsző, színtelen lakkal sosem nyúlsz mellé, hiszen letisztultságával bármelyik évszakban megállja a helyét.

Forrás: cosmopolitan.com
Nyitókép: Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: