5 mesés pizsama, amiből ki sem akarsz majd bújni a karácsonyi szezonban

Karácsonykor jól esik kicsit kilépni a hétköznapok szürkeségéből. Ilyenkor több időnk jut egymásra, és az otthonlétre is. Hogy az ünnepek alatt is vonzó és szexis legyél, íme, néhány aktuális és csábító pizsama az ünnepekre.

Mindjárt itt vannak az ünnepek, és lazíthatunk egy kicsit otthon. Ez az időszak végre a pihenésé, a családé és a bekuckózásé. Ha az ünnepek alatt is szeretnél stílusos lenni, jól jöhet egy új karácsonyi pizsama. Az alábbiak közt te is megtalálhatod legújabb kedvencedet!

1. Tollasbál

Zara szatén tollas hálóing 32 995Ft

Ha ezt a karácsonyi meglepetést választod a magad kényelmére, és párod elkápráztatására, akkor biztos a mennyekbe repültök mind a ketten. Ebben segítenek a tollak is, amelyeket egymás simogatására is használhattok akár, ha esetleg lekerülne rólad ez az érzéki, ugyanakkor rendkívül elegáns darab.

2. Vörös vágyak vonzása

Intimissimi pizsama Felső: 16 990Ft Nadrág: 10 990Ft

A télanyó szexi megtestesítője lehetsz ebben a kényelmes és hihetetlenül mutatós kis pizsamában. Elegáns, és visszafogott választás, de azért a párod valószínűleg elég gyorsan elképzel majd téged nélküle.

3. A piros nem tilos

Top: 16 990Ft Nadrág: 12 990 Ft

Ha karácsony, akkor minden a vörösről szól. Miért ne öltözhetnél te is a karácsonyfadíszekhez? Ez az érzéki szín felkelti a vágyat, a szatén finom érintése pedig gondoskodik arról, hogy a legvadabb pillanatokban is könnyed maradhass.

4. Cukofalat

Reserved: 5450Ft

Ha szereted a feketét, de karácsony közeledtével egy olyan pizsama a vágyad, ami azért más színekben is pompázik, akkor ez a vidám, mézeskalácsmintás pizsamapóló lehet az új kedvenced: cuki és igazán ennivaló leszel benne. Nem mellékesen pedig nem lesz ennél kényelmesebb viselet, mert három szelet bejgli után sem szorít majd sehol.

5. Vonzó frissesség

Tezenis pizsama: 6490 FtNyitókép: Getty/Elizaveta Starkova / EyeEm

Ezzel a fiatalos és akár egész nap viselhető pizsamával kényelmesen töltheted a bekuckózós időszakot. Anyaga nagyon puha és rugalmas, úgyhogy egyaránt megfelel alváshoz, egy kis karácsonyi örömködéshez, vagy a fa előtti pózoláshoz.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: