5 szívmelengető karácsonyi reklám, amire most nagy szükségünk van

A novemberi hónap már egyértelműen az ünnepi készülődésről szól, 2020-ban azonban minden apró segítség jól jön ahhoz, hogy ráhangolódjunk az ünnepekre, ami más lesz, mint amit eddig megszoktunk. Íme öt tündéri kisfilm, ami garantáltan feldob majd!

Legyünk őszinték: mihelyt szeptemberhez lapozunk a naptárban, sokaknak eszébe jut, hogy lassan készülhetünk a karácsonyra. Elárasztanak minket azok a honlapok és telefonos appok, amelyek visszaszámolják a napokat Szentestéig és megjelennek az első Mikuláscsokik is a boltok polcain. Abban a percben, ahogy elpakoljuk a Halloweenre kifaragott töklámpást, hivatalosan is elkezdődik az ünnepi szezon, amit 2020-ban nem más nyitott meg, mint az az énekesnő, akinek „All I Want for Christmas Is You” című számát december 26-ig legalább kétszázötvenhatszor hallhatjuk a rádiókban és a TV csatornákon. Mariah Carey november 2-án töltött fel az Instagramjára egy szenzációs videót, amivel hivatalosan is elkezdődött az ünnepi őrület. „Itt az idő” – jelentette ki a posztjában a világ egyik legnépszerűbb karácsonyi dalának előadója.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Guess what? ❄️

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Mariahnak egyébként teljesen igaza van abban, hogy már november elején a szeretet ünnepére készül, mivel a pszichológusok is alátámasztották, hogy valóban boldogabbá tesz minket, ha már jóval korábban (akár hónapokkal előbb) hangolódunk a karácsonyra, akár feldíszítjük a fánkat is. Olyan nagyfokú stresszhatásnak és szorongásnak vagyunk kitéve nap mint nap (különösen 2020-ban), hogy az ünnepi dekorálás segít nosztalgikus érzéseket ébreszteni bennünk, melyek a boldog gyermekkorunkra emlékeztetnek minket, amikor levelet írtunk a Télapónak vagy a Jézuskának és vártuk az ajándékait.

A streaming-szolgáltatóknak hála pedig már október végétől megérkeznek az első karácsonyi filmek és persze a TV csatornákon is megszaporodnak a megható ünnepi reklámok (A John Lewisé vagy a Coca-Coláé például minden évben nagyot üt!), melyektől újra gyermeki izgalommal számoljuk vissza a napokat Szentestéig. Íme néhány a 2020-as reklámok közül, ami garantáltan megmelengeti a szívedet!

Asda

Bár 2020-ban teljesen más lesz a karácsony, mint amit eddig megszoktunk, az Asda kisfilmje emlékeztet minket arra, hogy ki kell hoznunk belőle a legtöbbet és élveznünk kell minden apró, de szép pillanatot a szeretteinkkel.

TK Maxx

A TK Maxx reklámjában egy cuki kecskével találkozhatunk, aki rózsaszín dzsekiben, smaragdzöld blúzban és piros barettában sétál a hóban, mintha csak egy kifutón vonulna. A gazdái az ablakból figyelik őt és közben arról beszélgetnek, hogy nehéz éve volt a kis kedvencünknek, ezért megérdemelt egy designer outfitet…

Argos

Az Argos karácsonyi videójában két tündéri lánytestvér különleges bűvészmutatványokkal lepi meg a családját, és valósággal színházzá változtatják az otthonukat.

Very

A Very 2020-ban szembement a klasszikus szirupos reklámokkal és a karácsony szépségét úgy mutatta be, ahogyan mind átéljük azt a valóságban – minden bénázásával és vicces pillanatával együtt. (Így láthatjuk a videóban azt is, hogyan szerencsétlenkedtek a fa feldíszítésével a kisfilm szereplői.)

Amazon

A Fekete hattyú című film rajongói valószínűleg imádni fogják az Amazon reklámját, amelyben a főszereplő francia lány Natalie Portman híres karakteréhez hasonló ruhában táncol. Az Amazon ráadásul nem félt bevállalni azt sem, hogy karácsonyi kisfilmjében utaljon arra a nehéz időszakra, amin épp keresztülmegyünk: a fiatal balettművész bemutatóját a történet szerint a koronavírus-járvány miatt törölték, ezért végül egy szabadtéri eseményt szerveznek neki a szomszédjai. Hiszen a shownak folytatódnia kell.

Forrás: PopSugar/MetroUK
Nyitókép: CentralITAlliance/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: